Kişilik & Karakter Bırakamadığınız alışkanlıklarınız var mı? Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bırakamadığınız ve iradenizi kontrol edemediğiniz alışkanlık ya da bağımlılıklarınız var mı? Bırakamadığınız alışkanlıklarınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sigara ya. İrademin olmadığı tek konu. Bu sıralar daha çok içmeye başladım oruç tutarken nasıl olacak bilemiyorum 1 3 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği +1 yıl Benden daha iradesiz biri yoktur o konuda ama başarıyorum gibi 4 ay oldu, darısı başına diyelim.💪 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Harika senin adına sevindim 😂😂 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği +1 yıl Ehehe teşekkürleeer.😏😁😁 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bırakamadığım bir alışkanlığım yok çünkü alışkanlıklarımı seviyorum.. ama bırakmak istesem tabi ki de bırakırım :) 1 0 Yorumla
Mayarüya Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Duygularımı kontrol edememek bana en çok zarar veren oldu 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kınadığım çok şey var kendimde hepsini bırakamadım işte 1 0 Yorumla
cansublahblah Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl var tabi ki foto çekilince yüzümü ekşitmek evet bunu çok sık yapıyorum 1 0 Yorumla
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı. Kahve ya birakamadim bitürlü 1 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 407 cevap paylaştı. Sigara 1 0 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı. ağız içi kenarı yeme 1 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Dövüş sporları 1 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sigara 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ciğara ve KS. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Sigara 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sigara ya. İrademin olmadığı tek konu. Bu sıralar daha çok içmeye başladım oruç tutarken nasıl olacak bilemiyorum
Benden daha iradesiz biri yoktur o konuda ama başarıyorum gibi 4 ay oldu, darısı başına diyelim.💪
Harika senin adına sevindim 😂😂
Ehehe teşekkürleeer.😏😁😁
Bırakamadığım bir alışkanlığım yok çünkü alışkanlıklarımı seviyorum.. ama bırakmak istesem tabi ki de bırakırım :)
Duygularımı kontrol edememek bana en çok zarar veren oldu
Kınadığım çok şey var kendimde hepsini bırakamadım işte
var tabi ki foto çekilince yüzümü ekşitmek evet bunu çok sık yapıyorum
Evet sağlıksız beslenmek:/
Vardı bıraktim
Var gece bir şeyler atıştırmak
evet var tabi kahve içmek spor vs
Kahve ya birakamadim bitürlü
Sigara
ağız içi kenarı yeme
Dövüş sporları
Sadece sigara var.