Bazı insanlar ne olursa olsun isteklerini elde etmek için yaşarlar.. bazıları da isteklerini çok da umursamadan "olursa olur olmasa da olur" modundalar.. Sen hangi taraftasın?

Bazı insanlar ne olursa olsun isteklerini elde etmek için yaşarlar.. bazıları da isteklerini çok da umursamadan "olursa olur olmasa da olur" modundalar.. Sen hangi taraftasın?

Bazı zaman yaşamında çok şeyin olmasını ister insan ve hayatını belli evresinde bunlara sahip olmak için çabalar ve durur ama neticede onlar gerçekleşmeyince insan hayal kırıklığına uğruyor dolayısıyla bir kişinin her şeyden öte yapacağı en önemli şey hedeflerinin büyük olmasından ziyade kolay ve ulaşılabilir hedeflere yönelmesi büyük hedefler bazen elde edilmeyince insanda umutsuzluk yılgınlık yaratabilir Bu da hayatı olan motivasyonunu ve yaşamını etkileyebilir o yüzden bazen bazı şeyler zorlamamak gerektiğine inanıyorum Kısmet neyse o olsun demek lazım
Artık olmayacak olanı zorlamıyorum ben. Elimden geleni yaparım, oldu oldu, olmadı başka hedefler belirlerim kendime.
Sırf egom tatmin olsun diye zamanımı ve enerjimi boşa tüketmem.
Bazı şeyleri çok istiyorum. Eğer içimdeki çocuğun sesiyse bu ne yapıp edip kazanmaya çalışırım. Ama öylesine bi istekse çok üstünde durmam, olmuyorsa zorlamayız derim
Cevap
3Cevap
çok isteyip sahip olamadıklarımı görünce kısmet deyip vardır bi hayır diyenlerdenim
zorlamak yoruyor bi süre sonra
Olmasa da olurcuyum 😅
Olduğu kadar, olmadığı kader. 😀
Olmasa da olur
İstediğim şeye bağlı
Olmasa da oldururum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?