Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Üniversite bir bayan hoca bir şey yapmadığım halde sevmiyordu beni. Ben de onun seçmeli dersini bilerek seçtim ki kendimi göstereyim istedim. Eleştiri derseydi. Her hafta bir konu üzerinde yazı yaziyorduk. Yazılarımı çok begeniyordu. Hatta sen neymişsin dedi. Vizeden tek ben 100 aldım. Yani istersem yaparim.
Aklıma koyduğumu yapacağıma inanırım ama aklımdakiler çabuk değişiyor. Bir gün karar verdiğimden ertesi gün vazgeçebilirim. Sürekli kendimi şartlara göre yenilerim. Zamanı geçmiş ve anlamı kalmamış bir şeyde diretmem.
yapmaya calısırım azamı emekte harcarım . bunlar reel olanlar ama bırde farklı ıstekler herkesın vardır onlar maddıyat zaman vs kavramlarla ılıntılıdır.
Kesinlikle yaparım, bunu en iyi annem bilir. Birşey dediğimde yani aklıma koyduysam hele de bu kötü birşeyse annem kafayı hep öyle valla ha bu yapar billaha yapar. Ee yanılmıyor da yani
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aklıma koyduğum şeyler hırs olmaz yani sırf amacım uğruna birilerinin canını yakmam, huzurunu kaçırmam. Sadece çok azimliyimdir. Mantıklı şeylerin peşinden gitmeyi ve amacıma ulaşmayı isterim. Bu yüzden hedeflerimi mutlaka gerçekleştiririm.
Özellikle kızların yorumları okudum sırf sallamasyon kendilerine bi hava kattığunı düşünüyorlar sanırım yaptıkları yorumların oysa sorsan bugüne kadar aklına ne koyupta yaptın desen öylecr baka kalırlar