Kişilik & Karakter Katlanamadığınız neler var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Biz gecenin dördü beşi olduk bugün ciddi ciddi, ya da yalnızca bugün değil🥲 Güncellemeler+1 yıl Not: Detaya yazdıklarım soruyla alakasız Güncellemeler+1 yıl Soruya cevap vermiyor kimse, kendi kafasına göre takılıyor hsjsjsksks sinirim bozuldu Katlanamadığınız neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Nefes almak var 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bir kişinin ağzından çıkan lafla yaptıklarının aynı olmaması buna 1 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Geldiğim halde "geldin mi" diye soran insanlar SAJŞLKASDJŞLKSAD 0 0 Yorumla
falafos Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Herseye karisanlara katlanamıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Direkt bir şeye karışanlara katlanamıyorum Yorumla falafos +1 yıl Ben de kim olursa olsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erkeklerin dar pantolon giyince bacaklarımı gizliden gizliye kesmesi ve gözlerimden çok çabuk etkilenebilişi 0 1 Yorumla Mrbrawn +1 yıl Giymeyin Yorumla
battalgazi007 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. hatalara katlanamıyorum 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hep ayni 1 9 Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Ben detayi cevapladim banane :Dd Yorumla Soran +1 yıl Katlanamadıklarımı detay zannetmesinler diye yazdım🥲 Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Detaylarla alakasiz sorulara katlanamiyorum :D Yorumla Soran +1 yıl Çok yönlü olmayı seviyorum🙂 Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Son guncelleme cok dogru altta doktorculuk oynayanlar da var guzel soru akiyo herkes cevaplar da çok yönlü :D Yorumla Soran +1 yıl Uykusuzluktan kafa gitmiş herkesin sağolsunlar güldürdüler ama😂 Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Son gorus de guzel soru tam kivama geldi :D Yorumla Soran +1 yıl Soruya bakmıyorlar ki yazacaklarını yazıp gidiyorlar Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Xper sevdası Yorumla
br6868 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Allah sabır versin ne diyeyim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne konuda Yorumla br6868 +1 yıl Katlanamadıklarınza Yorumla
golge_yeli Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl * yapılması 1 4 Yorumla golge_yeli +1 yıl Verdim ya Yorumla Soran +1 yıl Bir sen zaten Allah razı olsun🥲 Yorumla golge_yeli +1 yıl Senden de üzülme artık başka sorularına cevap verirler 😁 Yorumla Soran +1 yıl İnş. Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. aptal insanlar 0 0 Yorumla
Melekpelusss Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Işık gözümü rahatsız ediyor 2 4 Yorumla redmondburada10 +1 yıl ne ışıgı Yorumla Melekpelusss +1 yıl @redmondburada10 lamba güneş ekran falan Yorumla redmondburada10 +1 yıl peki perdelenme oluyormu gözünde veya bulanık görme var mı semptomlar arasında? Yorumla Melekpelusss +1 yıl @redmondburada10 yok herhalde Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Uyuyacağım 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayatt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nefes almak var
Bir kişinin ağzından çıkan lafla yaptıklarının aynı olmaması buna
Geldiğim halde "geldin mi" diye soran insanlar SAJŞLKASDJŞLKSAD
Herseye karisanlara katlanamıyorum
Direkt bir şeye karışanlara katlanamıyorum
Ben de kim olursa olsun
Erkeklerin dar pantolon giyince bacaklarımı gizliden gizliye kesmesi ve gözlerimden çok çabuk etkilenebilişi
Giymeyin
hatalara katlanamıyorum
Yalancı insanlar ve kırıcı olaylar
Egoist insanlars katlanamıyorum
Hep ayni
Ben detayi cevapladim banane :Dd
Katlanamadıklarımı detay zannetmesinler diye yazdım🥲
Detaylarla alakasiz sorulara katlanamiyorum :D
Çok yönlü olmayı seviyorum🙂
Son guncelleme cok dogru altta doktorculuk oynayanlar da var guzel soru akiyo herkes cevaplar da çok yönlü :D
Uykusuzluktan kafa gitmiş herkesin sağolsunlar güldürdüler ama😂
Son gorus de guzel soru tam kivama geldi :D
Soruya bakmıyorlar ki yazacaklarını yazıp gidiyorlar
Xper sevdası
Allah sabır versin ne diyeyim
Ne konuda
Katlanamadıklarınza
* yapılması
Verdim ya
Bir sen zaten Allah razı olsun🥲
Senden de üzülme artık başka sorularına cevap verirler 😁
İnş.
Yalan ihanet iki yüzlülük
aptal insanlar
Işık gözümü rahatsız ediyor
ne ışıgı
@redmondburada10 lamba güneş ekran falan
peki perdelenme oluyormu gözünde veya bulanık görme var mı semptomlar arasında?
@redmondburada10 yok herhalde
Uyuyacağım
Hayatt