Kişilik & Karakter Katlanamadığınız neler var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yaşlandım galiba çocukların gürültüsüne katlanamıyorum shshsh Katlanamadığınız neler var? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Hayatın kendisi var şu sıralar hiç katlanamıyorum bunların dışında boş kişiler de var ya da sağlık sorunları var 0 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 +1 yıl Çocuk gürültüsünü benim de kafam asla kaldırmıyor djdjKalabalık ve aşırı gürültülü ortamlara migrenimden dolayı katlanamıyorum. 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İkiyüzlülük, yalancılık, adaletsizlik, hakaret, iyi niyetimin suistimal edilmesi, kibirlilik ve vefasızlık. 0 0 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Aptal insana ve birşeyi defalarca tekrarlatan insana tahammülüm yok 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Soğuk menfaatçi ve zalim insanlara 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayat 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. İnsanlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayatın kendisi var şu sıralar hiç katlanamıyorum bunların dışında boş kişiler de var ya da sağlık sorunları var
Çocuk gürültüsünü benim de kafam asla kaldırmıyor djdj
Kalabalık ve aşırı gürültülü ortamlara migrenimden dolayı katlanamıyorum.
İkiyüzlülük, yalancılık, adaletsizlik, hakaret, iyi niyetimin suistimal edilmesi, kibirlilik ve vefasızlık.
Aptal insana ve birşeyi defalarca tekrarlatan insana tahammülüm yok
cahil insanlara katlanamıyorum
Bazı kötü insanlar...
Yüksek ses herhangi bir şeyde
Kesinlikle çocuk gürültüsü
Soğuk menfaatçi ve zalim insanlara
Hayat
Özgüvenli Cahiller.
İnsanlar
Her şey