Her ne kadar uzun bir süre değilmiş gibi görünse de 2021, çok kısa bir süre sonra 2 yıl önce olacak. 2020'den önce ki yılları ve hatta pandemi sürecini bile özlüyorum. Peki sizler özlüyor musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Acaba bir pandemi dönemi daha yaşansa eski tadı alır mıyız? Psikopat gibi pandemi olmasını düşünüyorum ama normalim merak etmeyin. 😂
güncellemene ek olarak şunu söyleyeyim, bunu geçenlerde ben de düşündüm. bir daha pandemi olsa zamanı başa sarmış gibi eskiden yapmak istediklerimi yapabilir miyim diye. hayır olmaz. her şey zamanında güzeldi. yeni bir pandemi beter halimizi daha beter eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır özlemiyorum hatta hatırladıkça nefret ediyorum, pandemiden dolayı okulumun 1.5 2 yılı online geçti 🙂
O kısmı evet kötü.
2009 ve sonrasi evet özlüyorum. Liseye baslamistm o yılda
Lise yılları da en özlenen yıllar arasında. 🥹😍
Evet ya 😢😢
ne olduysa 2021'den sonra oldu. hayatımda tek dilek hakkım olsaydı 2022 ve 2023 yıllarını komple yaşamamış olmayı dilerdim
Kesinlikle bende
güncellemene ek olarak şunu söyleyeyim, bunu geçenlerde ben de düşündüm. bir daha pandemi olsa zamanı başa sarmış gibi eskiden yapmak istediklerimi yapabilir miyim diye. hayır olmaz. her şey zamanında güzeldi. yeni bir pandemi beter halimizi daha beter eder
Demek ki o dönemleri düşünen tek ben değilim buna sevindim 😂 maalesef evet öyle en acilinden bi zaman makinesi icat etmeliyiz 😅
kesinlikle katılıyorum :D
tam Pandemi zamanları
En çok özlemini çektiğim dönemlerden birisi olabilir. Özleyeceğimi düşünmezdim.
Büyük bir aşk yaşamıştın neden
Anlayamadım
manitan mı vardı o zaman diyorum
Evet ama o sebepten dolayı o zamanları özlemiyorum
belki de bilinçaltında o vardır bilemeyiz neden özlüyorsun peki
O olmadığına ismim kadar eminim. Sebebi bana kalsın, o zamanları özlediğimi tüm dünya duysun yeterli. 😀
kızım sohbet muhabbet ediyoruz işte ya sen de ohcohch
Kısacası bazı kayıplar diyelim geri dönüşü olmayan ölüm gibi mesela.
ya kusura bakma hiç aklımda öyle bir ihtimal yoktu bilmiyordum
Estağfurullah nereden bileceksin 😂 senin aklına gelene ben maddi yani mal kaybı diyorum umrumda değil 😂😂
Özlüyorum
Özlüyorum