Gizli Üye(18-24)+1 yıl2021 yılı benim için gerçekleri görmeyle geçti hep. Arkadaşım , dostum dediğim insanı kaybetmiştim , yollarımızı tamamen ayırmaya karar vermiştik. Çok ağlamıştım çok üzülmüştüm ama zaman çok geçmeden yokluğuna alıştım. Onu tekrar görmek istemedim çünkü beni mutsuz eden şey de zaten oymuş. 4 kişilik arkadaş grubundan 2 kişi kaldık. Ben ve şu an ki en yakın arkadaşım. Anladım ki bana iyi gelen tek insan oymuş. Geçmişte diğeriyle birlikte olup yaptığım kötülükler geldi aklıma utandım.. Ama o beni hiç bırakmadı. Ve birisine aşık olmuştum. Yüreğim çok fazla dayanamamıştı söylemiştim. Ama o beni arkadaş olarak görüyordu. Çok çabaladım , kaç gece ağladım , olur sanmıştım olan bana olmuştu. Doğum gününü kutladıktan sonra ki günlerde sevgilisi olduğunu öğrendim. Çok ağrıma gitmişti çünkü o kadar çabalayan biri varken o hâlâ çocuk gibi davranan birine aşık olmuştu. Üstelik o kızı da aldatıyordu. Bunun için mi ağladım dedim bunun için mi her şeyi mahvettim dedim. Ve toparlanma kararı verdim. Onu unutuyorum ve benim kalbimde gram değeri yok artık. Anlayacağınız şu ki 2021 de kime değer vermem gerektiğini , her şey de bir hayr olduğunu ve bir şeyin olması için o kadar da kendimi öldürmemeyi öğrendim. Ve en çok da güçlü bir kız olmayı... Yeni yılın herkese sağlık , mutluluk , huzur , bereket ve başarı getirmesi duasıyla. Mutlu yıllar...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkalp Allah'ı anmakla huzur bulurmuş. İyi ki fark ettim bunu. Haziran ayında bir dönüşüm yaşadı ve huzura erdim Allah'ın izniyle neredeyse. Sözüm şudur ki bunu gören herkes bilsin ki Allah kullarını affetmeyi sevendir. Benden artık ona (haşa) kul olmaz, ben kul ona olamam demeyin. Gerçekten ölmediğiniz sürece istiğfar etme şansınız var. Günahlarınızın affını dileyin. Zira onlar kalbimizde ağırlık yapıyor birer siyah nokta olarak. Allah yine de bize kaldıramayacağımızdan fazlasını yüklemiyor bu günahların bedelini öderken. zikir edin. Kalp kendi aşkını bulsun bırakjn6da rahatlasın. Kalp Allah'ın evidir. Ve ne olursa olsun değerli olduğunuzu unutmayın. Ne olursa olsun, başınıza ne gelirse gelsin Allahtan yardım dileyin ve her düştüğünüzde kalkın. Zira insanlardan bazıları düşenin üstüne basar. sağlıcakla kalın 🤍🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYine önceki Yıllar olduğu Gibi 2021 Yılı da Kötü Dertler üzüntüler Şerefsizlikler ile geçti Devletin Sözde Adalet dediği ama Bk Adalet dediği olarak geçti Bu Nasıl Adalet be devlet O kadar masum kadın darp ediliyor Cinayete kurban gidiyor sende utanmadan serbest bırakıyorsun kusura bakma devlet ama burada sana saygı falan duymam ak senin Ulan O masumlara yapılanlar Hiç cezası olmayacak suç değil mi Bunlar Biz tecavüz edeni öldürünce suç ama Tecavüz serbest öyle mi Devletin başında bu itleri destekleyen çok var maalesef bu yüzden Adalet yok işte sözde Adalet artık yeter 2022 de bunların hicbirisi yaşanmasın kızlar kadınlar öldürülumesin tecavüz olmasın devlet eğer Halkı seviyor değer veriyorsan korursun gerçekten o şerefsiz ler idam edersin
11 Yorumla
+1 yılBazen istediklerimiz olmuyor, çok şey gelebiliyor insanın başına. Bazen en sevdiğinle sınıyor hayat seni. Keşkeleri bitmiyor, eğerlerin bitmiyor, hatta gün geliyor hayat seni eğiyor işte öyle. Sonra yokuş, birkaç gri birkaç kara, bağımlı olacaksın çevrendeki kişilere. Bir tek şarkılardan zevk alacaksın. birisi ikinci kez kırarsa darıl. kaybetmeyi öğrenmeye başladın, ve son olarak hayatta her şeye rağmen nefes alıp yaşıyosan ölümden başka her şeyin çözüm olduğunu hatırlayacaksın. hoşçakal seneye görüşmek üzere.
143 Yorumla- +1 yıl
diyecek bir söz bulamadım...
- +1 yıl
can sağlığı
- +1 yıl
:) :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
+1 yılİyiydin iyi ama daha iyisinin olacağını biliyorum.
11 Yorumla
2020yi bile arattin. çok ama çok kötü bir yıldın.
2020 yazindaki o tatlı telaslarimi, bir şeylerin değişebileceğine ve bambaşka bir hayatın mümkün olabilecegine dair inancımı da büyük ölçüde aldın götürdün benden. ülkenin içine düştüğü buhranı saymıyorum bile.
adettendir, yeni yıla umutla girilir. ben yine tüm güzel dileklerimi, ümitlerimi, dualarımı yolluyorum evrene. dilerim 2022 o yıldır. ülkemizin ve tabii bireysel olarak her birimizin, hayatında dönüm noktası olacak, guzel gelişmelerin olacağı bir yıl olsun. nolur, bu kadarcik mutluluğu hak ediyoruz bence.10 Yorumlakeşkelerim eğerlerim belkilerimin bitmediği bir yıldı. tamamen depresiftim tüm yıl boyu teselliyi bulduğum tek yer şarkılardı kötünün de kötüsüydü bu sene benim için.. çok sevdiğim insanlarla aram bozuldu ama her sene daha beteri geliyor, umarım 2022 yılında daha iyi olur her şey
10 Yorumla
+1 yılBirçok şeyimi kaybettiğim bi yandan ise birçok şey kazandığım bi nevi kendimi bulduğum kendi ayaklarım üzerinde durmak zorunda olduğumu öğrendiğim bi sene oldu bu seneden bir çok şey öğrendim insanlar hakkında bundan sonraki senelerde umarım bu senenin tohumları yeşerir ve daha güçlü durabilirim hayata karşı. Herkese de mutlu huzurlu yıllar dilerim. Seneye görüşürüz KS ahalisi🙂
20 Yorumla
+1 yılBir şeyler gitti,
Ama bir şeyler değ geldi şükür.
Her şeyin bir sebebi vardı, gidenler gittiğiyle kaldı, gelenler geldiğiyle mutlu etti. Hayat idi bu, getirdiklerine şükür edildi, yeni başlangıçlar ve güzel haberlerle başladı 😍😍😍👑👑👑00 Yorumla
+1 yılBenim bu yılda kendime olan öfkemin dinmesi, elimde olan şeylerden artık tatmin olabilmek, daha fazla güç ve statü peşinde koşup psikolojik çöküntüye uğramamak, aşağılık kompleksinden kurtulabilmek ve kıymet ve değerin ne demek olduğunu öğrenmek istiyorum. Çünkü beni seven insanları fazlasıyla boşladığım seneydi 2021. İlişki konularında duygularımdan nasıl emin olacağım bunları da öğrenmek istiyorum.
10 Yorumla9 aylık bir tatil ve istediğim işe girdim.
20 kilo verdim kıyafetlerimi yeniledim.
Para konusunda rahatladım kendime araba hedefi koydum. Şu 4 ayda gelen zamlar ve dolar kurunda ki artış olmasa çok iyi diye bilirdim.10 YorumlaYeni biri olmuştum değişmiştim biraz ama insanlar o kadar acımasız ki eski ben olacam duygusuz olmaya devam edicem o zaman insanlar kendini bi halt sanmıyor siz değil onlar peşimizde koşuyor DUYGUSUZ OLUCAM 😇
10 Yorumla
+1 yılBu yıla notum Allah belasını versin buda kötü geçecek gibi
10 Yorumla
+1 yılHer yılın birbirinden beter geçtiği yılları kınayarak yılın son gününe mesajımı bırakıyorum benim gibi iyi niyetli insanları uzerek zarar vererek bu yılların eline ne geçiyor anlamiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHevesim var sana yar, ne hevesimi al ne de sevdiğimi yar. Gelme buraya bu kış kar, herkes ağlar ama bu yıl yüzümü güldür yar.
20 Yorumla
+1 yılAllah taksiratını affeylesin 2021 helvanı kavurdum eşe dosta dağıtıyorum.
00 YorumlaKimseye hesap vermeden, özgürce korkmadan cesurca adım atacağım, güzel insanlarla hayatımın kadınıyla karşılaşacağım, şansın bendem yana olduğu bir yıl olsun.
00 YorumlaBu yıl benim için çok öğretici oldu, beni yaşça büyüttü. En dibi de gördüm en yukarı da çıktım. Ve mutlu bitiriyorum. En önemlisi de bu. Ben bu yıla çok teşekkür ediyorum ❤️
00 Yorumla
+1 yılHerşeyden önce sağlık ve lütfen aşk gel ne olursun gel sırılsıklam aşık olup sırılsıklam abana aşık olunmasını istiyorum mutlu olmak istiyorum çok mu 🤲❤️
00 Yorumla
+1 yılKalbimizin ruhumuzun ışıl ışıl yanan yaşam enerjisi artarak çoğalsın. bu yil da kendimi bomba gibi hissediyorum değerimi bilin ponçiklerim benden bir adet var, başkada yok olsa da yerim dolmaz
00 YorumlaEyy 2021, bu sene kendimi tanidim, insanlara hayir demeyi ögrendim, tabi kolay olmadi. Kendime çok ama çok haksizlik ettim. 2022 de kendimi iyleştircem, çürükleri ayikliycam ve daha iyi, sağlikli, huzurlu bir insan olcam
10 Yorumlaİnşallah birdaha aynı şeyleri yaşamayız yolu açık olsun bb😂😂
117 Yorumla
+1 yılİyisiyle kötüsüyle geçip gittin umarım 2022 senden çok daha sağlıklı huzurlu mutlu ve umut dolu geçer hoşçakal 👋👀
20 Yorumla
+1 yılTüm zorluklara karşı ayaktaydm kendime helal olsn demek istiyorum
20 Yorumla
+1 yılSağlık, huzur, mutluluk, aşk ve İşimde bi adım daha kadroyo yaklaşmak
20 YorumlaBu yıl yıllardır kendime yaptığım kötülüğe veda etme yılı oldu ve kendimle barışma bedenimi ruhumu tanıma yılı oldu aslında dünya sadece benim etrafımda dönüyormuş ben farkın da değilmişim
10 Yorumla
+1 yılTek başına giriyorum yeni seneye. Bir yanım bahar bahçe bir yanım hazan döküyor.
Söyleyecek sözüm yok. Güzel kaybettik00 Yorumla
+1 yılBu yılda olanlar bu yılda kalsın. Daha iyisi gelsin. Her şey eskisi gibi olsun lütfen. Gram bayram hevesim yok a*k
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah herkese sevdikleriyle birlikte mutluluk, huzur, rızık ve başarı dolu bir 2022 yılı yaşamayı nasip etsin. Ben de bir sürü sokak kedisi seveyim. 😊 Başka birşeycik de istemem. 😊
10 Yorumla
+1 yıl2020-2021 hayatımın en boktan yılları olarak kalıcaksınız sīktīrīn gidin beeğ
10 Yorumla
+1 yılYeni eskiyi aratır o yüzden hayırlısı neyse o olsun
10 Yorumla
+1 yılNeden bilmiyorum ama diğer yıllara nazaran bu yıl çok boş ve hızlı geçti
10 Yorumla
+1 yılÖyle ya da böyle geçti gitti , tecrübelerimiz kaldı geriye nede olsa..
10 YorumlaYeni yıl herkese mutluluk sağlık huzur bereket getirsin inşallah
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeçen yıl bugün koronadan dolayı annemi kaybettik sadece acıyı hatırlatıyor bana yeni yıl..
Toprak aldıklarını geri vermiyor o yüzden değerini bilin çevrenizdeki insanların00 Yorumla
+1 yılDefol git bi daha geri gelme. Bütün uğursuzlukları getirdin.
00 Yorumla
+1 yılKötü günler bitti, sırada daha kötü günler var. 2021 alacağın olsun.
00 YorumlaAllah uzun ömür versin diyesim var bakalım 2022ye ne diyeceğiz
00 Yorumla
+1 yılTürkiye bakii kalsın ama içinde ki zombiler ölsün istiyorum tamam yaşlı maşlı ama zamanları gelmiş.
00 Yorumla
+1 yıl'21 oldukca iyiydi ticari acidan umarim '22de daha da iyi olur...
00 YorumlaSenin ananı popo skyim 2021 gel gel seninde mınakoyayım 2022
00 YorumlaGünaydın, bana ve aileme sağlık mutluk ve para getirmesini diliyorum)))
00 YorumlaBir an önce defol git diyorum 2021'e 😒
38 Yorumla- +1 yıl
Her gelen öncekinden beter be abla
- +1 yıl
Bu orada çok güzelsin be ablam
- +1 yıl
Ablam sence benim tipim nasıl
- +1 yıl
Sağol ya bazıları kötüsün diyorlar
2021, 2022 ye daha iyi girebilmek için zorlu sıkıntılı ve çok sabır isteyen farkındalık dolu bir yoldu oldu benim için.
10 Yorumla
+1 yılveda ettiğim yılda acım oldu inşallah yeni yılda sevinçlerim olur
00 Yorumla2021'e lanet olsun. 7 aylık oğlumu paşamı , kanada kurdumu elimden aldı 2021 aralık ayı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni çok çaresiiiz bıraktı bu yıl, ikileme girdim keşkelerim bitmedi Allahım daha kötü şeyler yaşatmasın inşallah.
10 Yorumla
+1 yılCahit Zarifoğlu'nun dediği gibi "Sağlık olsun, bir de gönül dolusu huzur. Gerisi yalan dünya
40 Yorumlagelecek yıl yine değişmeyecek
11 Yorumla
+1 yılNe diyelim hayırlısı olsun
11 Yorumla
+1 yılSelam,
Senin ben taaa... 😡
Resmen böyle işte 😔
NEYSE... Sağlık olsun gerisi teferruat 😏00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun 2021 de yaşadığımız her kötü olay bize tecrübe olarak geri döndü. Sonsuz mutluluk ve Sonsuz mutsuzluk yok bunu öğrendik. 2022 de daha mutlu uyanmalı ve her ne olursa olsun geçeceğini bilmeliyiz. Anı yaşamalıyız
00 YorumlaBeter alinin tepkisiyle veda etmek istiyorum yaaaarrraaaaaa
00 Yorumla
+1 yılDediler corona çıkma gir yorganın altına
Nakitte kalma, ya gir altına ya da dolara
2021 ne getirdi ki ne götürsün
Kar kış kıyamet, kaldık meydanda donla.10 Yorumla
+1 yılSen bittin beni de bitirdin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için book gibi bir yıldı her yıl öyle gerçi problem yılda değil insanlarda
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötü bi yıldı umarım bu yıl güzel ve şans dolu bi yıl olur
10 YorumlaGelen gideni aratmayacağı bir yıl olmasını dilerim. Gidenin yaşattıklarını unutturacak bir yıl olmasını umuyorum. Sağlıklı huzurlu bir yıl olur umarım 2022.
10 YorumlaSenınde ötekılerden farkın Yok 2021, senden sonrakı de aynı olacak
00 Yorumla
+1 yıl2021 çok güzel geçiyordu ta ki yazın sonuna kadar Eylül 'deb itibaren benim için vasat yıl keşke hiç olmasaydı şu 4 ay da yaşadığımı hayatım boyunca yaşayacağımı düşünmüyorum.
00 YorumlaBi s.. git işimize bakalım artık etmediğin kalmadı 😂
00 YorumlaBoktan bir hayattı bu senede aynı olur benim için teşekkürler
00 Yorumla
+1 yılKötü günler geride kaldı daha kötü günler bizi bekliyor
00 YorumlaKoskoca yilda sadece 3 şey güzel oldu gerisi b*ktan
22 Yorumla- +1 yıl
Bende o da olmadı şükret
- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri