Erkeklere hizmet etmek görevinmiş gibi, Erkek kadar özgür asla takılamıyorsun her yaptığın laf söz oluyor, Doğumu var regli var, Şiddet, tecavüz, taciz görmen daha olası
En ağır işlerde en ağır şartlarda erkekler çalışıyor. En önemli icatlar erkeklerin elinden çıkıyor. Kadınlar ne yapıyor, tabiki erkeklerin bu nimetlerinden bedavaya faydalanıyor. Biz erkekleri söürüyor sadece...
Ben 29 yaşındayım. Şubatta 30 olacak tek başıma yaşıyorum. Her iddiasına girerim 10 tane ev kadının evine bak benim yaşadığım ev kadar temiz düzenli değildir. Kalıbımı basarım buna.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Houston we have a problem!
+ Sorun nedir?
- Bsy yok
+ Ne oldu?
- Üff tamam yhaa iiyim bn tamam mi? . s
Bana göre tek sıkıntı doğum ve düzmantık bir ailede çocukluk geçirmek
Lan kız olmanın zor yanı yokki. Aklımı karıştırdın gkrkf
Lan nasıl yok git djdj
Söyle, bana zorluklarını söyle
Bi tane doktor ya da mühendis falan birini bul. Günde bi kere ver o senin ayakların altına dünyaları sersin. Neresi zor Allah aşkına
Erkeklere hizmet etmek görevinmiş gibi,
Erkek kadar özgür asla takılamıyorsun her yaptığın laf söz oluyor,
Doğumu var regli var,
Şiddet, tecavüz, taciz görmen daha olası
Ne şiddeti ne tacizi buradakiler bizi taciz ediyo. Hava kararınca Kordon'da yürümeye korkuyorum.
O doktor mühendis para veriyor diye seni kölesi sansın, dediğinin ustüne laf söyleyeme
Ne alakası var. Benim arkadaş evlendi kadın parmak kadar boyuyla koca adamı parmağında oynatıyor valla.
190 boyunda yarma gibi adam karım kızar diye iş çıkışı bir kahve içmeye gelmiyor
O da onların şansi herkese düsmüyor
Şansla alakası yok kadını yolda görsen dilenci diye para verirsin. Şekilsiz şemalsiz bir şey.
En ağır işlerde en ağır şartlarda erkekler çalışıyor.
En önemli icatlar erkeklerin elinden çıkıyor.
Kadınlar ne yapıyor, tabiki erkeklerin bu nimetlerinden bedavaya faydalanıyor. Biz erkekleri söürüyor sadece...
Erkekler tek başına ne yapabilir, o kadın ona destek oluyor arkasını topluyor, öğretiyor, yol gösteriyor
Neyse bu konuda tartışacak mecalim yok şu an 😄
Ben 29 yaşındayım. Şubatta 30 olacak tek başıma yaşıyorum. Her iddiasına girerim 10 tane ev kadının evine bak benim yaşadığım ev kadar temiz düzenli değildir. Kalıbımı basarım buna.
Ne güzel senin adına sevindim
Ciddi düşündüğün adamın aldatıp aldatmayacağını kestirememek
Bakımlı olmak olsa gerek
Çok büyük sorumlulukları var
Yakışıklı ama parasız olmak
Sapık olarak algılanmak
Regl olmak
doğurmak
Aylık ödeme olmasi