Kişilik & Karakter Ruh haliniz hangi Mona Lisa tablosu gibi🎊? ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Benimki ilkisi Buu🥶 Buu😕 Buu😋 Buu😒 Buu🤧 Buu🥳 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ruh haliniz hangi Mona Lisa tablosu gibi🎊? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
zeerdaabl Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Şu monalisa tablosuna şekilden şekle soktunuz ya çekilen kadın mezarın ters döndü vallaha 1 1 Yorumla ikizterazi +1 yıl 😂😂🤣🤣 Yorumla
weturka721 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 789 cevap paylaştı. Seçtim ama ruh halim ejderhaya kafa tutan bir atmaca gibi 0 1 Yorumla ikizterazi +1 yıl Jdlshwkdhdjdi Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Hepsinde de kendimi buldum. Randevu bakıyorum en yakın tarihe doktorla görüşmem gerek sanırım 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ruh alim Mona Lisa ablişkonun yimek yediği gibi 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Sigara yerine çay kahve koyabilirsem o benim 0 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Mona ayrılık acısı çekiyor bence 6 da 6 gitmiş 0 0 Yorumla
FıratYerlikaya Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hayattan zevk almaya çalışın mutluluğun sırrı burada 😜😉 0 0 Yorumla
Hintkumaşıymışım Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Olayları gözlemliyorum bakalım neler olacak. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Üçüncü Monalisa tablosu gibiyim 😂 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ekmek arasından devam xjxnd 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. İlk baştaki gibiyim 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. müthiş olmuş monamın başına neler gelmiş : ) 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sosisli yiyen Mona Lisa 0 0 Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İkinci ama biraz sonra üçüncü olucak 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. üstten dördüncü buu 0 0 Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. Ahahah sosli tablo😁 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Şu monalisa tablosuna şekilden şekle soktunuz ya çekilen kadın mezarın ters döndü vallaha
😂😂🤣🤣
Seçtim ama ruh halim ejderhaya kafa tutan bir atmaca gibi
Jdlshwkdhdjdi
Hepsinde de kendimi buldum. Randevu bakıyorum en yakın tarihe doktorla görüşmem gerek sanırım
Ruh alim Mona Lisa ablişkonun yimek yediği gibi
Sigara yerine çay kahve koyabilirsem o benim
Mona ayrılık acısı çekiyor bence 6 da 6 gitmiş
Benden monolisa olmaz olsa olsa kaplumbağa terbiyecisi olur
Hayattan zevk almaya çalışın mutluluğun sırrı burada 😜😉
Olayları gözlemliyorum bakalım neler olacak.
Üçüncü Monalisa tablosu gibiyim 😂
Ekmek arasından devam xjxnd
İlk baştaki gibiyim
müthiş olmuş
monamın başına neler gelmiş : )
Sosisli yiyen Mona Lisa
ikinci benim esgal
Peceteli olan hastayizz
İkinci ama biraz sonra üçüncü olucak
üstten dördüncü buu
Hava buz ve ben dışarıdayım
Durgun bir ruh halim var