Kişilik & Karakter Yaptığın her şeyin kaydını tutuyor musun? Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Planlı yaşamak da bir yere kadar. Bırak biraz da sürpriz olsun. Gelişigüzel bir gün geçir 😊 Yaptığın her şeyin kaydını tutuyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır üşenirim ben.. :D 1 0 Yorumla
birilkbaharmeselesi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır, bu kadar her şeyi kasan insanlardan da hoşlanmıyorum. 1 0 Yorumla
asiikısss Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yoo çingen hayati yaşiyorum yarin ne olacak dusunmeden 🤣 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. gelişigüzel bir gün geçir demeyle olmuyor ((: herşeyi kontrol altında tutmak veya tutmaya çalışmak yapı meselesi 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Çoğu şeyin tutuyorum 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sağolsun KS tutuyor benim yerime 1 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tutuyorum. Her günümü planlarım. 1 0 Yorumla
İnanhiçbilmiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 340 cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır üşenirim ben.. :D
Hayır, bu kadar her şeyi kasan insanlardan da hoşlanmıyorum.
Yoo çingen hayati yaşiyorum yarin ne olacak dusunmeden 🤣
gelişigüzel bir gün geçir demeyle olmuyor ((: herşeyi kontrol altında tutmak veya tutmaya çalışmak yapı meselesi
Çoğu şeyin tutuyorum
Sağolsun KS tutuyor benim yerime
Tutuyorum. Her günümü planlarım.
Hayir