Kişilik & Karakter Biz 2024 e birkere giricez 2024 bize 365 gün girecek hazırmısınız peki gençler? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Guncelll Biz 2024 e birkere giricez 2024 bize 365 gün girecek hazırmısınız peki gençler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Deliye hergğn bayram, Türk’e hergün kazık. Yılbaşının tek önemi kazıklar o gün kalınlaşıyor hepsi bu. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben hazır değilim zaten gelse de olur gelmese de olur fark etmiyor benim için.. yeni yıldan da bir beklentim yok 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Her sene olduğu gibi bu yılda yılbaşı olayını abartıyorlar halbuki değişen hiçbir şey yok. 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen öyle 👍 Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Aynen öyle teşekkür ederim Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🙋🤗🙋 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Bazen bu kadının gerçekten kafası güzel diyorum. Çok şaşırtıyorsun beni... 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Dimi ama 😂 çılgınlık benim ruhumda var 😂 Yorumla Erhancanlar +1 yıl Evet aşım, çılgınları da çok amaçok severim. Muah, muccuksss,, mucuk-mucuk-mucuk... Bebeğim..:))) Yorumla Erhancanlar +1 yıl Evet aşkım, çılgınları da çok ama çok severim. Muah, muccuksss,, mucuk-mucuk-mucuk... Bebeğim..:))) Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Gelsin bakalım onu hergun kullanır zevkle göndeririz 2023 sanki delip geçti bir çok insanımızı kaybettik böyle gelecekse bize uğrama git başka yerlere senme isim olmaz 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Her gelen yıl hep şaşırttığı için bu sene de şaşırmaya hazırırım. iyi kötü ne varsa göreceğiz. 0 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2024 e öyle bir gireceğim ki akıllara kazınacak bebiş 😉🤣🤣 bekliyorum gelsinnnn. Benim senem🦋🦋🦋🦋🦋 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Modum ektedir 😂😂😂 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. 20 yıldır Giren girene zaten her yeni yılda oda girsin sorun yok 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. sanırım bu sene hep ben giricem planım o yönde 0 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Günaydın...Ben HAYIR diyorum... Keşke yıl atlamasa kız YAŞLANIYORUZ... :/(Gerçi YILLANIYORUZ da demi? ;) ❤️) 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. yeni zamlara hoş geldin demekten başka bir şansımız yok zaten yeni yılda da. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Abla önce sen giir🙄 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl tamam pikii olur girerim 😂 sende arkadan gel ama dışarda kalma 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam. Elimi tutar mısın 🥹🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vakit geldi diyorsun yani... güncell Yorumla
weturka721 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 809 cevap paylaştı. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kendimi hazır hissetmiyorum 0 5 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Korkma korkma ben yanındayım 😂 önce ben bir girerim baktım ki her şey güzel seni de aldiririm Yorumla weturka721 +1 yıl Sana güveniyorum 🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sen benim arkamda dur 😂 o iş bende sıkıntı yok hallederiz 😂 Yorumla weturka721 +1 yıl Helal zana beee işte arkadaş dediğin budur erkekliğim tuttu çekil aradan 🤣🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl tamam pikiii 😊 Yorumla
Sardunya55 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hazırım gelsin 2024 🥳 0 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ben değilim 😂😂 Yorumla Sardunya55 +1 yıl 😂😂😂 neden Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Her gelen yıl gideni mumla aratıyor canım oyuzden Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. 6 saati unutma😂😂 0 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 6 saat ne? Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Sene 365 gun 6 saat ya😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl tamam şimdi anladım 😂😂 Yorumla Kırmızı8 +1 yıl 😂😂 kahveyi de kaynattin arada helal valla😂 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. Giren çıkan belli değil 😁 0 0 Yorumla
ᴺᵒƤяσвƖєм Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 760 cevap paylaştı. Hazır değilim ama yinede zevk almaya çalışırım 🙄 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Alistirdilar buna 😀 0 0 Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. Öyle demeyeydin iyiydi. 🙈 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. biz de sağlam girelim :D 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. değilim.. 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hazırım🥳 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hazırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Deliye hergğn bayram, Türk’e hergün kazık. Yılbaşının tek önemi kazıklar o gün kalınlaşıyor hepsi bu.
Ben hazır değilim zaten gelse de olur gelmese de olur fark etmiyor benim için.. yeni yıldan da bir beklentim yok
Her sene olduğu gibi bu yılda yılbaşı olayını abartıyorlar halbuki değişen hiçbir şey yok.
Aynen öyle 👍
Aynen öyle teşekkür ederim
🙋🤗🙋
Bazen bu kadının gerçekten kafası güzel diyorum. Çok şaşırtıyorsun beni...
Dimi ama 😂 çılgınlık benim ruhumda var 😂
Evet aşım, çılgınları da çok amaçok severim. Muah, muccuksss,, mucuk-mucuk-mucuk... Bebeğim..:)))
Evet aşkım, çılgınları da çok ama çok severim. Muah, muccuksss,, mucuk-mucuk-mucuk... Bebeğim..:)))
Gelsin bakalım onu hergun kullanır zevkle göndeririz 2023 sanki delip geçti bir çok insanımızı kaybettik böyle gelecekse bize uğrama git başka yerlere senme isim olmaz
Her gelen yıl hep şaşırttığı için bu sene de şaşırmaya hazırırım. iyi kötü ne varsa göreceğiz.
2024 e öyle bir gireceğim ki akıllara kazınacak bebiş 😉🤣🤣 bekliyorum gelsinnnn. Benim senem🦋🦋🦋🦋🦋
Modum ektedir 😂😂😂
Topu tüfeği aldim bekliyorum sjsjs
20 yıldır Giren girene zaten her yeni yılda oda girsin sorun yok
sanırım bu sene hep ben giricem planım o yönde
Günaydın...
Ben HAYIR diyorum... Keşke yıl atlamasa kız YAŞLANIYORUZ... :/
(Gerçi YILLANIYORUZ da demi? ;) ❤️)
yeni zamlara hoş geldin demekten başka bir şansımız yok zaten yeni yılda da.
Abla önce sen giir🙄
tamam pikii olur girerim 😂 sende arkadan gel ama dışarda kalma 🤣
tamam. Elimi tutar mısın 🥹🥹
Vakit geldi diyorsun yani... güncell
Açtım bekliyorum :D
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kendimi hazır hissetmiyorum
Korkma korkma ben yanındayım 😂 önce ben bir girerim baktım ki her şey güzel seni de aldiririm
Sana güveniyorum 🤣🤣
Sen benim arkamda dur 😂 o iş bende sıkıntı yok hallederiz 😂
Helal zana beee işte arkadaş dediğin budur erkekliğim tuttu çekil aradan 🤣🤣🤣
tamam pikiii 😊
Hazırım gelsin 2024 🥳
Ben değilim 😂😂
😂😂😂 neden
Her gelen yıl gideni mumla aratıyor canım oyuzden
6 saati unutma😂😂
6 saat ne?
Sene 365 gun 6 saat ya😂
tamam şimdi anladım 😂😂