Kişilik & Karakter Başkalarının hayatlarına burnunuzu dahil ediyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Herkes ne kadar da masum sjsjjs Başkalarının hayatlarına burnunuzu dahil ediyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. 😂ben kendi hayatıma burnumu soksam yeter 1 2 Yorumla GüneyM +1 yıl @inciitanesiii çok komikk cokkkkk Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Değil ama sen bilirsin Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Burnum benden uzağa gitmez öyle milletin burnu gibi kocaman da değil zaten 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sende bi yılanlık var Yorumla AliceMixfield +1 yıl Allah kuru iftiradan korusun🙄 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Burnum fındık gibidir.. 😄Bana kadar yetiyor sadece.. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kimsenin hayatına kabaca burnumu sokmam hayatına dahil olurum sadece :D 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. aslahaddim değil 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Ben gerçekten etmiyorum ama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
😂ben kendi hayatıma burnumu soksam yeter
@inciitanesiii çok komikk cokkkkk
Değil ama sen bilirsin
Burnum benden uzağa gitmez öyle milletin burnu gibi kocaman da değil zaten
Sende bi yılanlık var
Allah kuru iftiradan korusun🙄
Burnum fındık gibidir.. 😄
Bana kadar yetiyor sadece..
Kimsenin hayatına kabaca burnumu sokmam hayatına dahil olurum sadece :D