Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru teşekkürler 🤙
Bir konserde dibine kadar eğlenip dans edip birazda içip zil zurna eve gelip yatağıma yatsam hiç fena olmaz. hayal işte farklı algilamayin. sonra oturur ağlarım dertlerimize bir günde unutsak herşeyi be dünyanın kahrı bitmiyorki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hiç bir şey iyi gelmiyor maalesef
Müzik.. zorunlu olduğum zmnlar dışında insanlarla boş muhabbetten, sorulardan uzak durmak iyi geliyor mesela.. ve soruda yazdığınız konser+kafa dağıtmak ikilisine benim de ihtiyacım var galiba
taşıyabileceğimden ağır bir çanta dolusu yüzlük sterlin bulsam iyi gelir :D :D hem ruhum hem bedenim spor yapar :D :D
sevgilime sarılıp ağlamak iyi gelirdi mutluluktan da olur ya da ağlamasam da ama sarılıp beklemeye ihtiyacım var
İmanım zayıf olsaydı içip kafayı bulmak isterdim çok ihtiyacım var kısa bir sürede olsa kendimden geçip sarhoş olup düşünmeyi kesmeye
Arada içiyorum iyi geliyor hakikaten
İçersem kendimi dinden çıkmış gibi hissederim😅 nalet olsun beni buna inandıranlara
Evet günah kul hakkına girmek kadar olmasa gerek. kafayimi siyirak arAda kafa dagitmaya iyi geliyor.
Arada kafayı bulmak iyidir ya keşke bunun haram olmayan başka yöntemleri de olsaydı😅
Keşke.😅bu aralaar alıştım haftada bir içiyorum bir saatlik dünya dönsün yaa😅
Helal olsun 😅 ne içiyorsun peki nasıl kafa yapıyor😅
Bira içiyorum şarap içmiyorum bir defa çok içtim ertesi gün zor ayildim. ama sağlam kafa bulmak için şarap iyidir. bir bira icecegime iki üç bardak şarap tamam 😂
Ruhuma sevgi, bedenime ise masaj iyi gelir
Güzel bir sauna sonra masaj dimi 😀
Evet ya çok iyi olurdu 😅 masaj bitmesin isterdim
Ahaha 😀
Bütün insanların benden uzak durmasi
Uzun bir tatil desem ☺️
Dimi ya 😊
Kesinlikle ufak bi ege kasabası☺️
bir şey sormak istiyorum izin verirsen