Çevremizde malum "Yapamazsın, başaramazsın"cılara inat, hedeflerinizden veya hayallerinizden vazgeçiyormusunuz?
Herşeyi kolay mı bırakırsınız?
Ya da kolay mı vazgeçersiniz?
En zor anınızda ileriye gitmekten korkarmısınız?
Sahi ne kadar ısrarcısınız?
Çevremizde malum "Yapamazsın, başaramazsın"cılara inat, hedeflerinizden veya hayallerinizden vazgeçiyormusunuz?
Herşeyi kolay mı bırakırsınız?
Ya da kolay mı vazgeçersiniz?
En zor anınızda ileriye gitmekten korkarmısınız?
Sahi ne kadar ısrarcısınız?
Bazen sevdiğinden susmayı canım zannedenler oldu fesat zihinler işte '' canım, beyinsiz '' lafı yedim. IQ testimde katladım hepsini ve şu an bana canım diyenler sen çok zekisin diyip fikrimi alır oldular.
Onları takmam. Denerim yapamam. Ama en azından yaptım derim. Yaparsam da mutlu olurum. Başkaların düşüncelerine göre mutlu olamazsınız. Bırakın konuşsunlar.
Cevap
5Cevap
Vaz geçmem
hedeflerime ulaştım kimse bana bunları söylemedi çünkü hedefime ulaşmak için imkansız denilen eylemleri bile yapacak kadar çılgınım
Yapabılcegım seyı de canım ısterse yarım bırakırım ben keyfıme gore yasarım baskalarının dedıklerıne gore degıl
Ben acayip ısrarcıyımdır ve de inatçıyımdır birileri bana böyle söylerse sırf onlara inat ölümüne çalışırım ve ölümüne mücadele ederim
Kimin ne düşündüğü umrumda değil kimsenin yorumunu da dinlemem herkes aklını kendine saklasın.
Başaramazsın diyene ; Tm🤡
Yapamazsın diyenlere : yaparsam alırım o g*tü diyorum 🥰
Başkalarının söylediklerine veya söylentilerine göre bir hayatım yok. Kendime göredir hayatım ve eşsizdir.
Beni en çok yargılayan kendim olduğu için başkasının yapamazsın edemezsin demesi umurumda olmuyor ama yeri geldiğinde cesaretlenmesini de biliyorum
En büyük düşmanın kendin olmak lazım hiçkimseyi tehdit görmüyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?