Bu dönem bana yakın davranan üst sınıftan iki kız var. beni davet de ettiler bir yere sizce nasıllar? ben pek sosyal değilim de?

Kızlar kibar ve samimi davranıyorlar üst sınıftanlar alttan yükseltme almışlar. Kafede felan oturduk. istersen gece klubüne gel bu hafta sonu dediler. cuma-cumartesi gidebilirlermiş. Ben gitmeyeceğim gibi. Beraber ödevde yapıcaz. Bunlar zaman zaman fazla makyaj yapıyorlar. kapalı olan yüzü parlıyor resmen dudak yapısını değiştiriyor. açık olan da dudağına kırmızı ruj sürüyor. dikkat çekiyor. birde mini bir etek ya da elbisesi mini etek hizasında bitiyor süper ince ya da yok gibi denen siyah çorap giyiyor. kışın bile olsa beni çağırdılar bu dönemde samimi olduk. yani çıkarcılar diyende var. kapalı olan için sinsi de diyen var ama bilmiyorum. Kapalı olan geçen sene bmw si olan bodguard ile takipleşip takipten çıkmıştı. Şimdi bizim sınıfta kaslı birine yürüyor ama arkadaşız diyor. Çocuk sevgilisi olduğunu söyledi. Ama kız sürekli soru sormaya yanına gidiyor. Açık olansa geçen sene clubdan dj ile takipleşip takipten çıkmış. Şimdi club mercedes i olan biriyle takipleşmiş. benim bir kez sevgilim oldu onla oldu bir şeyler onun haricinde bir şeyim olmadı. standart tişört pantalon giyerim. dekolte giymem. içki içip müziği seviyorum. Club nasıl bir ortam birde bu kızlar nasıl sizce. kiminle gittiğinde önemli dediler bana. siz ne düşünüyorsunuz öneriniz nedir? kızlar ile ilgili ne düşünüyorsunuz? bu kızlarla gitsem sorun yaşar mıyım? ben sadece müzik dinleyip içip kafa dağıtmak istiyorum kız kıza o kadar sadece eğlence. Ben fazla lisede çok dışarı çıkan biri değilim tam bilmiyorum üniversitede farklı olabiliyor. Yorumlarsanız sevinirim.

Bu dönem bana yakın davranan üst sınıftan iki kız var. beni davet de ettiler bir yere sizce nasıllar? ben pek sosyal değilim de?