Kişilik & Karakter Etrafınızdaki insanların ne yaptığı sizi ilgilendirir mi? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Seçim tercih falan filanŞahsen ben kimin ne yaptığını hiç merak etmem ama herkes öyle midir? Etrafınızdaki insanların ne yaptığı sizi ilgilendirir mi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. beni ilgilendirmez tabi ki de.. ben sadece kendi hayatımda odaklanıyorum her zaman 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Beni hiç ilgilendirmiyor ama nedense benim ne yaptığım o asalakları ilgilendiriyor 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 968 cevap paylaştı. sadece değer verdiğim tek insan için evet merak ederim 0 0 Yorumla
Zorzabakaa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl İnsan onuruna ters davranışlari varsa ilgilendirir 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hayır ilgilendirmez 0 0 Yorumla
Lavanilya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiç ilgilendirmiyo onlara kafa yormak saçma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
beni ilgilendirmez tabi ki de.. ben sadece kendi hayatımda odaklanıyorum her zaman
Beni hiç ilgilendirmiyor ama nedense benim ne yaptığım o asalakları ilgilendiriyor
sadece değer verdiğim tek insan için evet merak ederim
Yasa dışı işler yapıyorsa ilgilendirir.
İnsan onuruna ters davranışlari varsa ilgilendirir
Hayır ilgilendirmez
bana zarari yoksa kendi bilir
Hiç ilgilendirmiyo onlara kafa yormak saçma
Hayir
Beni alakadar etmez