Kişilik & Karakter Çevrenizdekilerin hakkınızda ne düşündüklerini önemser misiniz? 44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hakkınızda söylenenleri ne kadar önemsiyorsunuz 🤔#mekân44 Çevrenizdekilerin hakkınızda ne düşündüklerini önemser misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı. Değer vermediğim insanların söylemleri bana sadece eğlenceli geliyor 2 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Gül geç 😊
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. sadece değer verdiklerim 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Herkesin fikri olabilir hakkımda, bu çok normal ama bilip bilmeden, tanıyıp etmeden bir yargıya vardıysa orada duracak.. 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ağzı olan konuşuyor, beyin de olsa keşke 😅 pek umrumda değil açıkçası 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Oda güzel Yorumla
Umutsuzvaka0307 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hiç önemsemiyorum.. ben buyum, işine gelen selam verir işine gelmeyen kendi bilir.. kimse için kendimi degistirmem 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnsanları ben genel olarak umursamıyorum o yüzden pek önemi yok benim için 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok ya öyle spesifik kişiler dışında merak etmem 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl En iyisi Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayır pek önemsemem 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kisisine gore. 1 7 Yorumla 44asi44 +1 yıl Herkesi değilde belirli kişileri önemsiyorsun muhtemelen Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Herkesik fikrini onemsedigim oluyor ama mantikli ve dogru degilse takmiyorum artik. Kendi eksikligini, yanlisini duzeltemeyen insanlarin baskalarinin hayatina mudahale hakki oldugunu dusunmuyorum. Yorumla 44asi44 +1 yıl Güzel bir bakış açısı ve bunu uyguluyorsun çok iyi 😊 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Tesekkurler :) Yorumla 44asi44 +1 yıl Bende elimden geldiği kadar böyle olmaya çalışıyorum tabi arada dengeler şaşıyor 🤣 bu arada rica ederim Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Evet oyle olabilir arada Yorumla 44asi44 +1 yıl Çünkü çok abuk subuk şeyler olduğu zaman sabredemiyorum oda yapı ile ilgili Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Sadece bir kaçının 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Değer vermediğim insanların söylemleri bana sadece eğlenceli geliyor
Gül geç 😊
sadece değer verdiklerim
Herkesin fikri olabilir hakkımda, bu çok normal ama bilip bilmeden, tanıyıp etmeden bir yargıya vardıysa orada duracak..
Ağzı olan konuşuyor, beyin de olsa keşke 😅 pek umrumda değil açıkçası
Oda güzel
Hiç önemsemiyorum.. ben buyum, işine gelen selam verir işine gelmeyen kendi bilir.. kimse için kendimi degistirmem
İnsanları ben genel olarak umursamıyorum o yüzden pek önemi yok benim için
Yok ya öyle spesifik kişiler dışında merak etmem
En iyisi
Hayır pek önemsemem
Kisisine gore.
Herkesi değilde belirli kişileri önemsiyorsun muhtemelen
Herkesik fikrini onemsedigim oluyor ama mantikli ve dogru degilse takmiyorum artik. Kendi eksikligini, yanlisini duzeltemeyen insanlarin baskalarinin hayatina mudahale hakki oldugunu dusunmuyorum.
Güzel bir bakış açısı ve bunu uyguluyorsun çok iyi 😊
Tesekkurler :)
Bende elimden geldiği kadar böyle olmaya çalışıyorum tabi arada dengeler şaşıyor 🤣 bu arada rica ederim
Evet oyle olabilir arada
Çünkü çok abuk subuk şeyler olduğu zaman sabredemiyorum oda yapı ile ilgili
Sadece bir kaçının
çok az.