Kişilik & Karakter Yakın olduğunuz birisinden mesaj olarak sadece adınızın gelmesi sizi 10 üzerinden ne kadar korkutur? dispensary Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl gece 1 de bana bunu yaşatan güzelliğe selam olsun Yakın olduğunuz birisinden mesaj olarak sadece adınızın gelmesi sizi 10 üzerinden ne kadar korkutur? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. korkutmaz. ama derim kesin bir şey var 1 2 Yorumla dispensary +1 yıl düz adamsın olm ne olabilir ki sana u Barış_LonelyForever +1 yıl Aynen bir şey olmaz
Denizkeewp Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Yakın değil de arkasından konuştuğum kız beni aramisti ilk defa meğersem bi şey soracakmış o an çok gerildim sjxxkns 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. 10/0 korkutmaz beni.~😀 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 10. Her zaman aşırı heyecanlanırım 0 0 Yorumla
Mopyabiniz Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. En fazla ne olabilir ki 💀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 11 ustu 0 1 Yorumla dispensary +1 yıl keşke ismini bilseydim ne korkardın hee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
korkutmaz. ama derim kesin bir şey var
düz adamsın olm ne olabilir ki sana
Aynen bir şey olmaz
Yakın değil de arkasından konuştuğum kız beni aramisti ilk defa meğersem bi şey soracakmış o an çok gerildim sjxxkns
10/0 korkutmaz beni.~😀
10. Her zaman aşırı heyecanlanırım
En fazla ne olabilir ki 💀
Kim olduğuna bağlı
11 ustu
keşke ismini bilseydim ne korkardın hee
hiç korkutmaz
10/10 makznndn