Benimki karışık biraz bazen alıyorum bazen alamıyorum ya🤦🏿♀️

Hak ettiğim değeri aldığımı düşünmüyorum doğrusu, bazı kişiler fazlasıyla gösteriyor bazıları göstermiyor ama ben onları asla sevmemezlik etmedim onlardan bağımı kesmedim hâlâ sevmeye devam ediyorum ve devam da edecek beni sevmeseler bile iyi niyetli saygılı bir insan olmak böyle bir şey işte 🤷♂️🙁
Ben başkalarının bana değer biçmesini beklemiyorum. Kendi değerimin farkındayım. Hayatımdakilerin de bilmesini isterim
Cevap
24Cevap
Hayır maalesef hak ettiğim değeri almadım hiç bir zaman.. kendime değer versem de insan yine de sevilmeye ihtiyaç duyuyor
Bence evet hak ettiğim kadarını alıyorum
Alıyorum. Çünkü hak edene değer veriyorum, karşılığı da aynı şekilde oluyor.
Maalesef hayır, az önce birisi için telaşlandım ve değer görmedim. Bu umrumda değil ama verdiğim değere yazıkmış, onu anladım.
🥲🥲
Hayır ama annemle babama sorarsan veriyorlar ama yok onların varsa yoksa gelini oğlu torunu var
Herkes en iyisini hakeder. Kimsenin size değer biçmesine izin vermeyin. Her zaman en iyisine layık olduğunuzu bilin.
Hak ettiğim değeri kendi kendime veriyorum. Dilencilik zamanlarım birazcık eskide kaldı. Arsız ruhsuz tuhaf bişey oldum 🤦♀️
Eğer bahsettiğimiz şey sevgili konusuysa şu an almıyorum. Onun dışında diğerlerinden alıyorum ailem, arkadaşlar falan.
Hiç kimse hak ettiği değeri bi başkasından alamaz. Değer sadece kendine verilebilir. Oyüzden hak ettiğin değeri kendine sen verebilirsin
Hak ettiğim değeri olup olmamak önemli değil önemli olan insanların kalbinde yer edebilmek yere de bildiğim oranda da hak ettim dedi zaten görürüm
Kim bana ne kadar değer veriyorsa bende o kadar değer veriyorum. Ne fazla ne eksik. Fazla değer soytarıyı kral eder.👍👍
Merhaba. Evet bana hak etdiğim değeri vericek insaları alıyorum hayatima o yuzden. Cevap evet✨️🧿
Bu durum değişe bilir hayat her zaman adil olmaya bilir
Alamıyorum. Hak ettiğimden fazlasında da gözüm yok. Hak ettiğimi alsam kâfi.
Bu hayatta kimse hak ettiği değeri göremez. Ama herkes de hak ettiğini yaşar.
Valla birileri verse nolur asıl istenen kişi görmedikten sonra
Beklentiyi çok yüksek tutmuyorum bu da mutlu ediyor.
Neyi hak ediyorum bilmiyorum ama elimdekilerin kıymetini bilmeye çalışıyorum
Ailemden hak ettiğim değeri alıyorum Allah razı olsun , çevremdekiler pek değer vermiyor
Hak eden kişilere değer verdiğimiz sürece hak ettiğimiz değeri de görürüz
Herkesten almıyorum. Mesela ailemden, akrabalarımdan hakettiğim muameleyi görmem genelde.
Aldıgım oluyor zaman zaman ama çogunlukla almıyorum
Hak ettiğim değeri verebilen insanları hayatımda tutuyorum..
Genelde bana değer vermeyenler için üzülüp insanlara küsüp, bana değer verenlere değer veremiyorum
valla yanliz daha iyiyim, hic kimsem yok rahatim böyle ☝️☝️, eger yakininiz da cok insan tutarsaniz daha da ilgisiz kalirsiniz Şu an yanlizim ve sürekli ilgiye boguluyorum🧚🧚
Eskiden aldığımı düşünüyordum ama şu an düşünmüyorum bana olan ilgisi azaldı
ya bende hic alamiyorum sevsek olmuo versek olmuo😂
Evet aldığımı düşünüyorum. ~☆
Almıyorum
Her zaman olmasa da aldığım insanlar var hayatımda
Hak etigim degeri kendime kendim veriyorum
Her zaman değil
Olmadığı için alamıyorum tabiki,
Kimseden değer beklemiyorum
Böyle bir beklentim yok
Almaya çalisiyoruz
Şu sıralar alıyorum bazı kişilerden
Aliyorum bazi kiskanc kuzeyinler hRic
Ailemden evet toplumdan bazen 😄
Hayır maalesef değer görmüyorum
Zaman zaman evet zaman zaman hayır
Bilmem değer hak eden biri değilim sanırım
Ben değer almadigim yerde durur muyum sence?
Bilmiyom ya 🤦🏻♀️
🤦🏿♀️😃
Asla hep cahiller var etrafimda
Sinekler bile benden daha çok değere sahiptir
Asla almadim
Hayır almıyorum
Hayır alamıyorum.
almıyorum
Alıyorum
Almıyorum
Umrumda değil kim neyse öyle karşilanir
Kimden?