Kişilik & Karakter Aramakla Mevlanı mı buldun, belanı mı? birsenfonişairi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben daha çok belamı buldum. Tam istediğim şeyleri buldum. Mevlaya teşekkürler Aradıkça belamı buldum. Kafama yanayım 🙈 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aramakla Mevlanı mı buldun, belanı mı? Cevapla Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Aradıkça belamı buldum sadece. bu yüzden de aramayı bıraktım aramıyorum artık hiç bir şey :D sdsdf 1 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aradığın şeye bağlı hoca hocayi Mekke'de bulurken... 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Aşkımı buldum ondan daha tatlısı yok 1 3 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Aa mutluluk. Alırım bi dal 😂 PiLLy_BheBek +1 yıl Erkek arkadaşimi mi istiyon anlamadım ki gerçi o kadar güzel anlatıyorum ki tabi sende haklısın 😂 birsenfonişairi +1 yıl Yok be napim senin erkonu kız 😂. İki gülümseyelim bize yeter 🤣
ok35dk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Belamı buldum, ama pişman değilim. 😁 1 1 Yorumla ok35dk35 +1 yıl Çünkü başıma gelen her bela beraberinde bana çok önemli tecrübeler kazandırdı. Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Belamı 1 1 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aradıkça belamı buldum sadece. bu yüzden de aramayı bıraktım aramıyorum artık hiç bir şey :D sdsdf
Aradığın şeye bağlı hoca hocayi Mekke'de bulurken...
Genelde belayı çektik
Aşkımı buldum ondan daha tatlısı yok
Aa mutluluk. Alırım bi dal 😂
Erkek arkadaşimi mi istiyon anlamadım ki gerçi o kadar güzel anlatıyorum ki tabi sende haklısın 😂
Yok be napim senin erkonu kız 😂. İki gülümseyelim bize yeter 🤣
Belamı buldum, ama pişman değilim. 😁
Çünkü başıma gelen her bela beraberinde bana çok önemli tecrübeler kazandırdı.
Belamı
🤣🤣🤣