Gününüz güzel olsun...
Az önce geçmişte yaşadığım kötü olayların resmine bakınca edenin bulduğunu fark ettim hemde misliyle.
Sizce de eden bulur mu?

Gününüz güzel olsun...
Az önce geçmişte yaşadığım kötü olayların resmine bakınca edenin bulduğunu fark ettim hemde misliyle.
Sizce de eden bulur mu?

Eden er ya da geç bulur Rabbimin adaletine güveniyorum şükürler olsun kim kime ne yaptıysa cezasını çeksin bu dünyada kimsenin yaptığı yanına kar kalmasın haksızlık kadar nefret ettiğim Bir şey daha yok.
Hayatımı her daim bunun bilincinde olarak yaşıyorum. Ben de her insan gibi hata yapıyorum ve canlar da yakmışımdır. Aynılarını yaşamadan öleceğimi sanmıyorum. Herkes için de bu şekilde bir adalet olur umarım. Herkes hak ettiğini yaşasın yaşasın ki bir daha bu şekilde şeyler yapmasın
Ben adalete inanıyorum. Çok kez bazı şeylere şahit oldum hatta. Eden ettiğini bir gün, bir şekilde buluyor. Bu yüzden kendimi hiç bir zaman üzmedim..
Değer mi sence? Üzüldüğün kişi ve olaylar için değdi mi?
Ya da senin için saçlarına ak düşen var mı hayatında?
Geçmişe bakma. Sen kendi hayatına, geleceğine odaklan. Yanında sevdiklerin varsa, onlara sıkı sıkı sarıl. Bundan sonra ne yapıyorsan, kendin için yap. Gerisinin inan bir önemi olmuyor. Bende bunu anladım zamanla.
Çoookk teşekkür ederim :)
Fazlasıyla bulur, ilahi adalet. Sen Allah'a havale et gerisini Mevlam halleder misali. Birçok kez tecelli ettiğine şahit olmuştum.
Teşekkür ederim 😊
Cevap
7Cevap
Eden ettiğini her zaman bulur. Er ya da geç. İlahi adalet diye bir şey var, tecelli edecektir
Eden ettiğini bulmuyor maalesef. hatta bazen iyi olanlar kaybedebiliyor bu hayatta. o yüzden herkese güvenmemek gerekiyor. veya hak ettiğinden fazla değer vermemek gerekiyor.
Öyle bir ah ettim ki bir kişiye iki dğnyada da gğngğzü görmesin inşallah daha çok yeni görürümgörmem bilemem ama ettiğini bulsun ben görmesemde olur ama benim ahımı aldıgını ömrü boyunc ahatırlasın
Hepsi bulmadı ama zamanla onlar da bulacak. Ben karmaya inanırım, ben de buldum bana yapanlar da.
belki bugün değil yarın değil hatta bu dünyada bile değil ama eninde sonunda eden bulur.. kimsenin yanına kalmıyor
Görseldeki küçük çocuğa kanım kaynadı🤗
Cevaba gelince yok beaa nerdee, herkesin yaptığı yanına kalıyor 🥺
Allah'ın adaletine inanıyorum. Bu dünyada olmasa bile eden ettiğini bulur her şekilde.
Başkasını bilmem ama kime ah ettiysem hepsi daha fazlasını yaşadı
Allahın adaletine güvenim sonsuz er ya da geç buluyorlar bir şekilde
Bulanı görmedim, üstüne hayatlarının daha iyiye gitme şokunu yaşadım.
Ben eden ettiğini mutlaka bulur diyenlerdenim çokta şahit oldum
Bence öyle kendiliğinden bulmaz ya, adil bir dünya da yaşamiyoruz
Bulmaz elinizden geliyorsa kendiniz bitirin işini sdfdg
Bulur da biz görür müyüz bilmem
Hadi ya iyi sevindim senin adına
sana ne yapmıştı ki?
Var böyle hırs yumakları 😑
Dünya aleminde pek de adalet yoktur.
İlahi adalette zaman aşımı Olmaz
Aynen bulur bulsun da zaten
Çok güzel bulur. mutkaka bulur😌
Elbette ilahi adalete inanıyorum