Rüyamdan nasıl çıkarım yapmalıyım?

Şuanda deistim ve bu dinler ve inançlar konusunda boşluktayım. Sırf çevrem müslüman diye kendime müslüman dediğimi ve islamdaki çoğu şeyin bana göre uygun olmadığını fark ettim eminim çoğunuz öylesinizdir merak ediyorum eğer aileniz ya da yaşadığınız ülkenin büyük bir çoğunluğu Müslüman olmasaydı sizde kendi aklınızı kullanarak islama yönelirmiydiniz pek sanmıyorum bunu. Her neyse şöyleki bu boşluk içindeyken rüyamda doğru yolu benim için iyisini bulmak için bir işaret verilmesini diledim uzun zamandır rüya görmüyordum ve dediğin gibi bunu dedikten sonra rüyamda şunu gördüm. Her şey aynıydı gerçek hayatla, sabah alarmım benim uyandırıyor ve ilk defa yataktan kalkmıyorum evden çıkma saatimde kalkıyorum ve acele acele hazırlanıyorum her sabah yaptığım rutinler rüyamda olmuyor. Makyajımı okulda yapıyorum daha doğrusu yapmak için yer arıyorum ve çok geç kaldım çok geç kaldım diye söylüyorum devamında başka bir rüyaya geçiyorum sizce bu rüyayı yorumlamalımıyım. Biliyorum çok uzun oldu olabildiğince kısa tuttum oysaki her neyse yazarsanız sevinirim
Rüyamdan nasıl çıkarım yapmalıyım?