Hayat ben değiştirdi.
Ben hayatımı değiştirdim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben hayatımı değiştirdim, ders çalışıyorum spor yapıyorum namaz kılmaya başladım öğrendim çok şükür 🤲 oyun oynamayı dizi film izlemeyi ve kitap okumaya ara verdim ekpss ve üniversite sınavlarından sonra tekrar geri döneceğim o hobilerime de ve bakımımı asla geciktirmem düzenli efendi biriyim
Hayatıma giren insanlar hayatımın değişmesinde büyük rol oynadı desek daha doğru olur.
Hayatın seni değiştirmesi imkansızdır. Sen istemişsindir ;izin vermediğin hiçbir şeyi kimse sana yaptıramaz! Hata yapmışsındır kabullenmen ve yoluna devam etmelisin
Bazı şeyler bizim irademizdedir seçimlerimizle hayatımızı değiştirebiliyoruz.
O yüzden kendi seçimlerimle hayatımı ben değiştirdim diyebilirim.
Cevap
8Cevap
Her ikisini de dolu dolu yaşadım. Hepsinin yeri ayrı bende..
Hayat beni değiştirdi maalesef..
İstesem de istemesen de hayat beni maalesef değiştirdi. Çünkü benim hayatı çok fazla değiştirmek gibi bir şansım yok.
Zaman zaman ikisi de oldu. Yuvarlanıp gidiyoruz bakalım.
Hayat beni değiştirdi. Eskiden saf, herkesin iyiliğini düşünen. Mutlulukları ile mutlu olan biriydim. Şimdilerde, kıskanclıgım üzerimde. Yıllarca çabalayıp sahip olamadıklarıma haketmeden sahip olanları kıskanıyorum.
Hayat ve ben birbirimize pareleliz jxbdjdndj birbirimize değmeden yaşıyoruz ama 😂
hayatın beni değiştirdiği kesin
hayat beni değiştirdiği için kendi de değişti
hayat bana bi şey yapmadı
insanlar yaptı ben de güncelleme yaptım kendimde
Ben aynıyım,, gerekirse beni değişmeye zorlayan herşeyi silerim, silbaştan bir hayata başlarım..
İkinci dediğini yapacak kadar güçlü değilim sanırım.
Tuhaf drğişicek biriyken değişmen için yalvarıyor dğnya
ben hayatı değiştirdim
Karşılıklı birbirimizi değiştirdik.
Hayat beni değiştirdi
Her ikisi de..
hayat beni değiştirdi
Ben hayatımı
Beni değiştirdi
İkisi de
Önce o değişti sonra da beni değiştirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?