ben sevgi görmediğim zaman (eşimden), tam bir ruha dönüşüyorum. böyle sürekli yatan işten kaçan sürekli yatan ve sürekli telefonla oynayan gizli gizli ağlayan mutsuz bi kadın oluyorum belki de çok ilgisiz kalmışımdır, halbuki kocam gelse arada bir beni öpse sarılsa böyle olmam, daha yeni evlendik 2-3 ay oldu. belki artık sıkıldı benden (bende çok sıkıldım kendimden) hiçbir ev işi bile yapamıyorum zaten hamileyim daha yeni mide bulantılarım var sürekli yatasım geliyor kusmaktan korkuyorum fobim var daha 23 yasındayım. neden böyle ilgisiz kalıyorum tekrar eski neşeme nasıl dönebilirm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 9 ay
Bunu senin için yapay zekaya sordum. Umarım işine yarayacak noktalara değinmiştir:
Üzgün olduğunuzu ve bu dönemde zorlandığınızı anlamak önemli bir adımdır. İlk olarak, hamilelik süreci ve mide bulantıları gibi fiziksel zorluklar, duygusal durumunuzu etkileyebilir. Bu süreçte kendinize karşı nazik olmalısınız.
Eşinizle açık bir iletişim kurmak, duygusal ihtiyaçlarınızı paylaşmak ve anlamak önemlidir. İlgisizlik hissi, çiftler arasında zamanla değişebilir ve bu durumu anlamak için birbirinize destek olmalısınız. Eşinizle bu konuda dürüst bir konuşma yapmak, hislerinizi paylaşmak ve onunla birlikte çözüm aramak faydalı olabilir.
Bunun yanı sıra, hamilelik dönemi ve mide bulantıları nedeniyle yaşadığınız fiziksel zorluklar, ruhsal sağlığınızı etkileyebilir. Bu konuda bir sağlık profesyoneliyle görüşmek, duygusal ve fiziksel sağlığınıza daha iyi odaklanmanıza yardımcı olabilir.
Eski neşenize dönmek için küçük adımlarla başlayabilirsiniz. Kendinize olan güveninizi artırmak için olumlu düşünceleri teşvik eden aktivitelere yönelebilirsiniz. Aynı zamanda, hobilerinize zaman ayırmak ve rahatlamak için fırsatlar yaratmak önemlidir.
Unutmayın ki hamilelik ve evlilik süreci, her birey için farklıdır ve herkes bu değişikliklere farklı tepkiler gösterebilir. Ancak, eşinizle duygusal bağınızı güçlendirmek ve kendi sağlığınıza öncelik vermek, bu dönemi daha iyi geçirmenize yardımcı olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 10 ay
Belki de hamile oldugun için öyle hissediyorsun demek isterim ama evlenip 2 3, ay içinde hamile kalman brnce hata çünkü ne bilm en güzel dönemler belli Bi süre bekleyebilirdiniz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Eşinle. paylaş bende 23 yasindayim 2000 modeliz bir tane piskolog tutun
04 Yorumla- Soran10 ay
ne alaka:D
- Soran10 ay
her zaman iş mi olur
Degişiklik gerekiyor
02 Yorumla- Soran10 ay