Hangi karakterde insanlar, sizin güveninizi kolayca kaybeder, asla kazanamaz?

Hangi karakterde insanlar, sizin güveninizi kolayca kaybeder, asla kazanamaz?
Ben hayatımın hiçbir döneminde fikri başka zikri başka olan insanlara güvenmemişimdir. Bugün bana başka konuşan yaptığı hareketler ile söyledikleri örtüşmeyen insanlardan her daim uzak durmaya gayret ediyorum.
Bir kere kıranların ikinci şansı olmuyor genellikle.. Ya da diyelim ki ben o şansı verdim ama yine boşa gittiyse ne yaparsa yapsın boş benim için..
Sözleri ile yaptıkları uyuşmayan insanlar, kötülüğü ve kaosu seven insanlar benim.. güvenimi asla kazanamaz
Muhteşem görüş için çok teşekkür ederim.
Başkasının lafını gelip bana taşıyan kişilere güvenen benden laf alır başkasına da taşır.
Teşekkürler hemşo
Cevap
4Cevap
Bana yalan söylemiş insan bir daha güvenimi kazanamaz hiç bir şekilde.. yad arkamdan konuşmuş insan..
İki yüzlü insanlar ve karakterli gibi bir duruş sergileyip de karaktersiz olan insanlara asla güvenmem..
Bana en çok zararı verenler çok açık ve net isterse kardeşim olsun...
İmkansız semih kimseye artık tahammülüm kalmadı çünkü herkes ne kadar alttan alırsam aynı şeyi bir fazla yapıyor bir fazla üstüme geliyor o yüzden artık kimseyi tövbe haşa afffetmiyorum artık çok iyi anladım ki maalesef tamamen böyle gerekiyormuş bizim bu halimiz bize revamı ALLAH aşkına semih herkes hayatını yaşıyor biz akıl sağlığımızla kendimizle cebelleşip acı çekiyoruz devamlı bunu kabullenemiyorum onuruma yediremiyorum... artık diyorum ki keşke bir 5-10 yıl önce böyle olsaydım da çizik atsaydım herşeye.
Bu benim için çok ince bir çizgi, cambazın ipi misali. Zaten tam güvenmediğim biri her şekilde güvenimi zedeleyebilir.
Sürekli yalan söyleyen sözünün arkasında durmayan güvenimi kaybed
Bir zamanlar hayatinda değer atfettigi insanin kötü özelliğini bana anlatan insana.
Bir yaptıklarına bakarım bir de dediklerine.. Ve sürekli bir aranma, davetkar tavırları varsa o insana asla güvenmem..
5yüzlü insanlar.
Sinsiler beni hep diken üstünde tutar.
Kibirli bencil
İki yüzlü tipler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?