Birisi de şaşırtsın be...
3 ay
İnsanlara sizce neden güven olmuyor?

Beklentilerini sorgulamalısın. Belki de güven çıtan çok yüksektir. Beklentiler makul olduğu ölçüde insanlara güven duyulabilir. Ama onlar senin duygularını tatmin için yaratılmadılar. Her biri, senin gibi beklentilere sahip. Güven, beklentilerin karşılıklı uyumudur. Beklenti içine girmeyen insanın güven duygusuna ihtiyacı kalmaz. Dolayısıyla doğru ya da yanlış kişi yoktur. Beklentilerin karşılıklı uyumu vardır. İnsan, sırf beklentileri karşılanmadığı için birini çıkarcılıkla suçlamadan önce kendi istek ve arzularını masaya yatırmalıdır. Ne demişler, önce kendi sonra dünyayı tanı...
Cevap
8Cevap
Bı insan yanlış kişiye denk gelirse o da doğru kişinin karşısında yanlış olur. Kimsenin canını yakmamak için çok uğraşsamda birtanecik eski sevgilime çok benzedim maalesef. Bu tuhaf döngü içinde kimse kimseye güvenemez çünkü yanlış insanların sayısı artıyor.
Karaktersiz oldukları için ne yapacakları belli olmuyor. O yüzden de güvenilmiyor.
La Türk insanına güvenilir mi babana bile hüvenmeyecen
Bu devirde kimseye güven olmaz. Bi bakmışsın arkandan giydiriyorlar.
Ben herkese güvenirim hiç bir sorun yok. Neden insanlara güvenmeyelim?
Cok fazla beklentiye girmemek lazım. Ozaman hayal kırıklığı yaşamazsıniz (bence)
Bu zamanda kimse güven vermiyor çünkü kendi babana bile güvenme diyorlar daha ne olsun
İnsanlar gerçek benliğini saklıyor yara almamak için. Hayatta her insan illaki yara almıştır. Eş dost sevgili aile. Karşına çıkan insanlara şüpheyle bakmak zorunda bırakıyorlar.
Bu soruyu herkes kendi kendine en az birken sormuştur. Sen değilsen ben değilsem o değilse kim yahu bugüvenilmez insanlar
Sen her sözünü tutar mısın ya da dedikodu yapmadan durabilir misin ya da şu işi yapıcam dediğinde yapıyor musun
Güvenmeyin sizde herkese
Çıkarcı iki yüzlü oldukları için
Düzenbaz oldukları için
Çünkü benciller
Herkes kendine dönüp baksa sorun azalabilir
Terk edip gittikleri için
Ailenin yetiştirmesine bağlı biraz da
Yüz verince havalanmış oyuzden
Menfaat odaklı
Erkolar yüzünden
En İyi Cevap