Ben normalde burçlara inanan biri değildim ama öyle bir konuşuyorsunuz ki ister istemez Akrep, Terazi ve İkizler burcuna sahip insanlara karşı bir ön yargım başladı. :D
Merhabalar ; Öncelikle güven ile burçları birbirlerine bağlamak adeta bir şehir efsanesi , yani burçlar bu işin tamimiyle takma adı süsü gibi düşünün güven insanın için de var olan bir duygu bunu her insan da özellikle günümüz de bulamadığımı evet doğrudur ama 12 farklı burç insanı var bunların hepsi güvenilmez değil yani ikizler mesela güvenilmez desek tamimiyle yalan olur başka ikizler burcu insanlarına haksızlık etmiş oluruz ön yargıları kırmalıyız ben de sizin gibi çok büyük ön yargıyla yaklaşırım ama bu haksızlık oluyor inanın bana. Bu yüzden inanlara burcudan dolayı değil de insan olarak yaklaşmak gerekiyor.
Boğalar: iyi anlaşıyorum ama güven konusunda çok problemler. Genelde erkekleri de aldatıyor ya da kazık atıyor. Kadınları da fena uyanık.. :D genel çevrem falan bu yani görüşüm.
Yaylar:çok kurnazlar ve dilleri ile yılanı deliğinden çıkarmayı severler. Bu dil ayrıca çok sivridir. Önemli olan onların ne yapmak istedikleri. 😂 Yani çok iyi şeyler söylese de çıkarı için mi bilemiyorsun.,
Koç : çok sosyal ve girişkenler. Sosyal zekanın aşırıısı da yalan söylemeyi gerekli kıldırıyor sanırım kendilerine. Hangi insanla nasıl iletişim kurmaları gerektiğini biliyorlar.
Burçlara inanıyorum fakat kesin ve net şuna güvenilir buna güvenilmez diyemem. Genetik olarak aileden gelen huylarda olabiliyor. Her şeyi burca yormamak gerektiğini düşünüyorum insanları yaşadığı olaylarda davranışlarının değişmesine neden olabiliyor.
Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
Yani genel olarak ben bunun burçlar ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü kötü olan akreplere de rastladım kötü olan aslan ya da boğa burcuna da rastladım Terazileri de rastladım ikizler de oldu bu iş ile olan bir iş değil bu karakterle alakalı
Affeden, aklınca o sırada affettiğine kıyasla çok daha yüksek, yüce, âdeta Tanrısal bir tavırla tepeden bakmaktadır. Onun bu böbürlenmesine karşı insanın “Kim oluyorsun da sen beni affediyorsun! Lânet olsun senin affına, affetmesen ne yazar?” diye diklenesi gelir. Ben bu çeşit bencil affetmeleri de sevmem. “Büyüklük bende kalsın, seni affediyorum.” diyen, karşısındakinden çok kendi şöhretini, kendi prestijini kolluyordur çoğu zaman...
Burçlardan zerre anlamam hatta zaten inanmam da. Ama ablamda birebir ikizler olmanın zorluğuna şahit oluyorum. Bir işe büyük bir hevesle giriliyor ve 3 dk sonra ben sıkıldım gitmek istiyorum diye mızmızlanıyor.
İnsanlarla ilgili kanaat edinirken tavırları ve icraatları benim için yeterli. Burçlara genelleme yapmak yanıltıcı olabilir. Aynı burç bile olsa her insan daima kendisine özgüdür. Antipati hissettiğim burçlar var benim de fakat güven olmaz demek epey haksız bir değerlendirme..
Ama bende Akrep burcuyum bak şimdi güven konusunda Akrep burcu insanı karşıdaki tarafın yaptığı hatayı unutmaz o kişin yaptığı o hata hep aklında olur ve affetme durumu kendi içlerinde çok fazla olmaz. Artı güvenme duygusu çok fazla yoktur.
Burçlara göre insanlara ön yargı ile yaklaşmayı sevmiyorum ama akrep burcu gerçekten insanı akrep gibi sokuyor. Yemek buldun ye, akrep insanı gördün kaç.
Yorumlara baktım yarısı akrep burcuna yarısı balık burcuna giydirmiş işin kötüsü balığım ve yükselenim akrep :D Çok da tatlış naif dünya tatlısı bir çocuuuum burçlara çok takılmasak mı flskfls
Açıkçası burçlarla ilgili neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Tek bildiğim doğum tarihime göre kova burcu olduğum. Onun dışında özelliklerini falan pek anlamam ki çok da inandığımı söyleyemem zaten.
İkizler burçlarını çok severim. Akrep burçları genelde en iyi anlaştıklarımdır. Terazi burçlarının bazıları ile anlaşırım. Ama balık burçları berbattır. Neyse hala burçlara inanmıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Akrep burcu arkadaşım var ama dürüst olmak gerekirse biraz zoraki arkadaşız. Ben hayatımda böyle birini tanımadım. Her fırsatta saldırıyor.
Koç var bir de kimseyi tebrik etmez ancak kendini eder lffkf
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle bir ayrım yapmıyorum. Genel anlamda anlaştığım burçlar bellidir. Fakat bir arkadaşım gelip ben koç burcuyum derse ve iyi anlaşıyorsam yargılı davranmam. Koç burcu verdiğim bir örnekti. Burca değin yapılan davranışlar önyargıdan ibaret😄
Akrepler teraziler sinsi oluyormuş ikizler ikiyüzlü. Gerçi ben inanmam böyle şeylere ama herkes o kadar bu burçlardan çekiniyor ki bende de ön yargı bıraktılar :D