Bulunduğum her ortamı güzelleştirme kararı aldım sizce iyi düşünmüş müyüm?

Mesela şu an odamdayım kaliteli bir hayata yelken açmak istiyorum bunun için dışarıya çıkmam gerekmiyor bulunduğum odamı kendimce guzellstirebilirim her eşyanın belli bı yeri ve köşesi olucak şekilde düzenledikten sonra odadaki bütün tozları da alıp bazı nesnelerin yerini değiştirip çalışma masamın da yerini değiştirip böyle bazı farklılıklar yaparak ortamın enerjisini değiştirebilirim modum da böylelikle yüksek olmuş olur bunun dışında mesela kütüphaneye gittim ve oturdugum masamın böyle iç açıcı gözükmesi için önce temiz olmasına dikkat ettikten sonra kitaplarımı belli bı kurala göre sıralayıp renkli renkli kalemleri masanın bı köşesine dizersem ortamım güzelleşmiş olur modum da yine yüksekte kalır bir de kantinde oturduğum zaman bı kahve aldım diyelim kahvemi yudumlarken aynı zamanda bı not defteri getirip bı kaç önemli not alırsam mesela ya da bir kitap okursam dışarıdan da böyle kalite izlenimi veririm bu da çok güzel bi aktivite bence tüm bunların dışında bir de klasik tarzda giyinirsem hafif bir de koku sıkarsam benden mutlusu yok kendinizi önemli ve değerli hissetmek istiyorsanız bulunduğunuz ortamı ve giyim tarzınızı güzelleştirin bu da benden size bir kalite önerisi umarım faydalı olurrrr 🙂))
Bulunduğum her ortamı güzelleştirme kararı aldım sizce iyi düşünmüş müyüm?