Kişilik & Karakter Bu cümle sizi de boşluğa baktırdı mı? almilaa_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En büyük korkum gelebilceğim en iyi seviyeye ulaşamıycam korkusu. Halledicez. Bunu da halledicez. Bu cümle sizi de boşluğa baktırdı mı? Cevapla En İyi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır çünkü ben elimden geleni yaptım zaten. 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnsan hayatı boyunca hep bir pişmanlık içinde yaşar. Hep yapamadıklarını düşünür. O yüzden bu cümleyi muhtemelen duyacağız. 1 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl En azından denedim derim. Korkmuyorum o yüzden. 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Çok koyar ya bu insana 1 0 Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 672 cevap paylaştı. baktirmadi 1 2 Yorumla almilaa_ +1 yıl Helal Yorumla monicavespuccci +1 yıl ahdhahshwhehwhhwhh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır çünkü ben elimden geleni yaptım zaten.
İnsan hayatı boyunca hep bir pişmanlık içinde yaşar. Hep yapamadıklarını düşünür. O yüzden bu cümleyi muhtemelen duyacağız.
En azından denedim derim. Korkmuyorum o yüzden.
Çok koyar ya bu insana
baktirmadi
Helal
ahdhahshwhehwhhwhh
Evet bıraktı