Kişilik & Karakter "Farkettim ki..." Cümlenin gerisini farkedişleriniz doldursa? midnigtramblerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor "Farkettim ki artık yalnızlıktan korkmuyorum, ben yalnızlığın kendisi olmuşum." "Farkettim ki..." Cümlenin gerisini farkedişleriniz doldursa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Fark ettim ki, ruh da beden gibi ne ile beslenirse onunla yaşar ✨ 1 0 Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Fark ettim ki kimseye hak ettiğinden fazla değer verme yoksa ya onu kaybedip üzülürsün ya da kendini mahvetmiş olursun 2 0 Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Fark ettim ki fark edilmesi gerekenleri fark etmek artık benim için fark etmiyor 1 0 Yorumla
Gamzesumeyra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Farkettim ki ailen dışındakiler yalan 1 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Farkettim ki ben o eski ben değilim 😎 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Farkettim ki artık farkeden değil farkedilenim. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Farkettim ki ben aslında yoğum. 1 0 Yorumla
Mankenimsi Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Farkettim ki ne yapsam değişen bir şey yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Fark ettim ki, ruh da beden gibi ne ile beslenirse onunla yaşar ✨
Fark ettim ki kimseye hak ettiğinden fazla değer verme yoksa ya onu kaybedip üzülürsün ya da kendini mahvetmiş olursun
Fark ettim ki fark edilmesi gerekenleri fark etmek artık benim için fark etmiyor
Farkettim ki ben huzur verenim...🙃
Fark ettim ki ben çok deliyim 😅😅😅
Farkettim ki ailen dışındakiler yalan
Farkettim ki ben o eski ben değilim 😎
Farkettim ki artık farkeden değil farkedilenim.
Farkettim ki ben aslında yoğum.
Farkettim ki ne yapsam değişen bir şey yok
…yalnızlığa alışmışım.
Bugün durgunum
Farkettim ki…her şeyi de sorgulamamak gerek.
Üüf kraallll
Çabalamaya değmiyor
Farkettim