• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Bu cümle size ne düşündürdü?

bilmeyenbilmez
bilmeyenbilmez Takip Et
Xper 4 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
12
Yapay Zekaya Sor
"İster mutlu ol ister mutsuz, sen, dünyaya kattığın şeysin"
Bu cümle size ne düşündürdü?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • aheste_06
    aheste_06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

bu sözü kim söylemiş bilmiyorum. belki ilk izlenim olarak ilk akla gelen bu dünyada insanlık için iyilik babımda bir şeyler yapmanın önemini anlatmak istediysede, bana biraz manidar geldi. bu şahış şayet bu dünyanın fani olduğunu biliyorsa bu dünya için değil de ahiret ağırlıklı çalışmayı farklı bir şekilde aks ettirirdi diye düşünüyorum. bence diyorki bizim mutlu mutsuz olmamız değil önemli olan fani dünyanın fani sahiplerinin işini yapmamız gibi.

1
    82 Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Yani olaya sadece maddesel mi bakılmış?

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

derin bakılmış mutlu olup olmamamızın sistem için bir önemi yok denilmiş.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Evet burası önemsenmemiş. Şu vurgulanmak isterken
      ifade eksik olmuş: yaşadıklarımız bizleri birşeyler üretmekten geri koymamalı, ruh halimize rağmen devam etmeliyiz

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

fakat biz bir şeyler üretiyorsak özünde kendi ihtiyaç ve isteklerimiz için üretiyoruz o halde mutsuzsak içimizden bir şeyler ya da yeterince birşeyler üretmek gelmez ama bizi bir şeyler zorluyorki üretiyoruz zorlayan ne peki.

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

çin de otelin birinde kapıda duran bayan bir görevli varmış çok yorgun ve hastaymış ama ısrarla işinin başındaymış bizim vatandaşlarımızdan birisi demişki sorumlu kişiye nekadar vefakar çalışanlarınız var işinin başından ayrılmıyor görevli demişki ayrılırsa yerine geçicek binlerce kişi var bunu göze alabilseydi giderdi hastaneye

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Nedir? Cevap değişmez mi herkes için

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Para diyorsunuz, haksızda değilsiniz. Hayaller hayatlar durumu bizi olması gerekenden uzaklaştırıyor yani

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

burdan herkesin cevabı önemli değil esas cevap önemli bunu da yukardaki sözü söyleyen yazar şair her kimse o vermiş zaten isteyen istediğini anlasın demiş dünyaya ne katıyosan devam et demiş.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Anlaşıldığı kadardır insanoğlu öyle demişti büyükler. Anlama kısmında ne demişler eskiler aklıma birşey gelmedi siz ne dersiniz

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

para önemli olmazsa olmaz lakin benim gibi ahesteler çok para sevmez bilirki hep daha çoğu lazımdır kimi cimrileşir kimi yoldan çıkar şair paradan bahsetmiş ama patronların çarkların sahiplerinin paralarından bahsetmiş karıncaların nasiplerinden değil.

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

insanın kazandığı paradan değil paranın kazandığı insandan kork demişler.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Bülbül gibi şakıyan bir aheste olmuşsunuz ama bu sayede. Para önceliğiniz olsa bundan beri olacaktınız belkide kim bilir. Yoldan çıkarmayan paralara talipte olmak lazım. Bu devirde nefes almak bile parayla malumunuz

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

bir zamanlar çok toyduk bizi teşvik etmek için çeşitli vaatlerde bulunanlar oldu artık gözümüzmü yüksekte değildi yoksa çokmu kördük bilinmez naib olmadık kendi çemberimizde takıldık öylede devam ettik teveccüh etmişsiniz bize yalnız.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Mutsuzluğunu kişi kendi kendine yaşar mı? Ne kadar yaşar? Çevresinden acısını çıkarır mı? Mutsuzluk nedir en başta? Buna rağmen üretilen "şeyler" birşeylere hizmetse uğruna hizmet edilesi şey ne olmalıdır?

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

mutsuzluk kişiden kişiye değişir tıpkı mutluluk gibi misal kimi vardırki dünya yansa kılı kıpırdamaz gece yatmadan son dal sigarasını içer sabah kalkınca ne içicem diye mutsuz olur. mutsuz olan kişi bunu içinde yaşar bilirki kimsenin faydası yoktur bıkana sıkılana kadar yaşayabilir. uğruna hizmet edilen değerler kişilerin etik düşüncelerine göre değişir esas hizmetler bedelsiz olarak karşılıksız olarak yapılabilen gönlü büyük insanların yaptıklarıdır kimin ne amaçla hizmet ettiğini bilemeyiz.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Gönül büyükse davada büyük olur o halde, uğruna himzet ettiği şeyde. İnsanların sinelerini biz bilemiyoruz maalesef, gözüne bakınca gönlü okunmuyor malumunuz, kim kimin hizmetçisi bilmekte mümkün olmuyor

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

bunun çok önemi yok herkes kendi kendinin kahramanıdır kendi hayatının başroludür kendi davasının adamıdır önemli olan gücünü farkettikten sonra gücü verene şükretmektir :) biz saray entirikalarından anlamayız

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Benim için önemi var açıkçası. Ya çıkarcı davaları olanlarla karşılaşırda duygularım istismara uğrarsa, emeğim zamanım heba olursa?

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

iyi bir usta iyi bir gözlemcidir çevresine hakimdir kimin ne yaptığını ne maksatla geldiğini otururken kalktıktan sonra kaç adım atacağını bilir davasında beraber olduğu uğrasta yanındakilerin dost görünenlerin kuyruğuna basmaz işine çomak sokmaz kendini 3 kademe saf gösterir niyetlerini anlamak için basit gösterir bilirki karşıdaki hasım onu küçümserse ve her neye karar verirse karar verdiği an en zayıf anıdır ozaman yakalar hasmını

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Saf görünme taktiği çok güzel bir taktik. Artık benimde zaman zaman başvurduğum bir taktik ki karşımdaki kişi tüm hünerlerini göstersin çekinmeden, maskelerle gizlemesin kendini. Lakin herkese her şarttada yapamıyorum. Bunun içinde sarraf olmak lazım ki taktiksiz bile hüküm verebilmeli insan. Usta/sarraf olmak için ne yapmalı insan?

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

usta sarraflar ilk yol ayrımına nerde girer bilirmisin? usta hasımlarını yenmiş sırtı yere gelmeyen baş pehlihan edasıyla er meydanında gezer bilirki eski hasımları artık yoktur gök kubbe aynıdır ama altındaki herşey değişmiştir bilirki yeni hasımlar vardır nitelik bakımından ondan üstün olsada nicelik bakımından hep o üstündür orda yanılır ve künde olur usta sarraf ise gücünün farkında olan bunu göstermeden hissettirebilendir çevresinde düşmanı dahi ona hayrandır kimse onunla aşık atmaz ama gönlünde hep eski savaşları heyecanları vardır ne demiş eskiler asıl ustalık her zaman acemi olmayı bilmektir.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Eskiler/büyükler birşey demişse orada birşey demek artık haddime olmuyor. Sarraf olmak için çetin harplerden çıkmış olmak lazım anladım ki. Bu harplere razı mısın ey ceviz ağacı derler

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

ceviz ağacının şevkini kırmak istemem amma usta düşmanlarda vardır avcıları avlayan avcılardır onlarda onlarında büyükleri vardır büyüklerinin sözleri vardır :) sayılarıda çoktur

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Şevk kırmak değilde gerçek usta bir sarraf olması için şevke getirmek diyebiliriz

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

bazen kazanamazsın ceviz ağacı istediğin kadar profosyonel ol büyük bir hasmın olur onunla çarpışmak için çok hazırlanırsın yinede yakalar seni bilirsinki başkası gelse önünde duramaz ama biri vardırki taaa toyken bile efsanedir o defalarca seni yenmiştir elini öpmekte istemezsin kaçarsın bazen oyun devam etsin diye kaçarsın.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Kazanmak sadece görünürde olan birşey midir? Cenk sadece somut ortamda mı gerçekleşir? Düşman sadece kanlı canlı birşey midir? Kaçarken düşman denen zattan belkide manevi zaferlere koşuluyordur kim bilir

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

kazanmak bilinçtedir. cenk her ortamdadır. kurallar yoktur. ozaman aheste olur ve sıkıysa yakala dersin oyunun seyrini değiştirirsin ve cenkten tekrar zevk alırsın.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Güzel cevaplar 👌🏻👌🏻

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

güzel cevaplar güzel sorulara verilir.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

😊😊

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

bir şey sormak istiyorum ilk sorunuza cevap verdiğimde neden kendinizi tanıtmadınız ceviz ağacı yazmayan kalem olduğunuzu söylemediniz.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Soruda karşılaştık aheste hatırlarsa hatırlar hatırlamazsa kendimi hatırlatmam dedim

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

sizce hatırlıycakmıydım :)

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Evet 😊

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

ilk cevapta sizin olduğunuzu anladım ama ısrarla sormak istemedim :)

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

İlk etapta mı 😊

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

ilk verdiğiniz cevapta anladım

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Sarraf olmuşsunuz o halde siz, bayağı bayağı 👌🏻

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

hayatta insan kazanmayı severim. iyi niyetli kişileri unutmam ister istemez hafızamda yer edinirler kimi zaman hatırlarım kimi zaman hiç unutmam iyilerin kendimce iyi olanların sarrafıyım doğru

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Ne güzel ne mutlu size

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

mutlumuyum bilmiyorum ama mutsuz değilim. orası kesin :)

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Sorudaki anahtar kelimelere geldik. Mutluluk ve mutsuzluğa rağmen bırakılacaklar derken neler döndü neler 😊

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

aslında şuda var şairin tuzu kuru olabilir ister mutlu ol ister mutsuz ama çalışta demiş olabilir :) ben kalemimle para kazanıyorum zaten diye düşünmüşte olabilir.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Tuzu kuru olan damdan düşenleri anlamaz dümdüz konuşur, dediğiniz gibi şair cennet misali meşakkatsiz bir hayat yaşıyorsa kolayca kalemini oynatıp insanlara birşeyler fısıldamış olabilir

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

peki siz ne düşünüyorsunuz son olarak.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Bahanelerin ardına sığınma, her konuda elinden gelenin en iyisini yap diyorum kendime. Mutlulukta geçici mutsuzlukta, o yüzden süreç seni yönetmesin sen süreci yönet diyorum kendime

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

başarılı bir düşünce takdire şayan

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Uygulandığında tadından yenmez, sıra onda

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

teoride güzel olanlar pratikte nasıl olurki.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Teorisi böyle güzelse diyor insan, pratiğinin güzelliğin sınırları nasıl tarif edilebilir ki? Huzur der biri, vicdan rahatlığı der başka biri, masum gözlerden kalbe akseden hisler der bir diğeri ama hep kifayetsiz kalabilir kelimeler

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

güzel özlenen bir tablo tebrik ederim inanıyorum başarılı olucak azminiz var

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Amin, talip olduk bakalım nasip olsun diye ummaktayız

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

gençler hızlı artık olur gibi :)

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Gençler hızlı evet, hızlı yanıp hızlı sönüyorlar, sebat yok sabır yok

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

belkide erken olgunlaşmamak en iyisidir.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Neden iyidir ki

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

hayata bakış açısı olgunlaşan hayatla erken tanışan kişiler ileriyi görebiliyor istidap haddinden fazla tecrübeli olmak bazen bıkkınlık getirebiliyor kişi yaşıtlarıyla anlaşamıyor ve dolaylı yoldan hayatın acısıyla daha çok mücadele ediyor.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Neyle mücadele ettiğini bilmeden mücadele etmekle bilerek mücadele etmek arasında bir devir var diyorsunuz. Haklısınız. Bu devir yıpratır da evet. Ama kişiyi birşeyler sürekli uyandırıyorsa kişi uyuyor gibi yapamaz, düşüncelerini farkettiklerini susturamaz

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

işin dahada kötüsü etrafı basitleşmeye başlar

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Sığınacak yeni limanlar arar

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

yok limanlar onun için uygun değildir o dalgalarla savaşmayı sever bu seferde dalgalarda kaybolur :)

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

bir gün çok hürmet ettiğim bir büyüğüm bana dediki evladım sen evlenene kadar serseri bir mayın gibi dolanırsın sadece tebessüm ettim oysa ben evlilikten mucize bekleyen biri değildim neden böyle demişti.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Severken kaybolmak, sevdiğinde kaybolmak

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Mayının delikanlısı mı olurmuş önce onu merak ettim. Çoğumuz evlilikten mucize bekleriz, büyüğünüz sizi çoğunlukla karıştırmış olmalı

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

sevgi güzelmi sevmek güzelmi 1 sevip 1000 derde düşmekmi güzel olan sevip güvenmek fiyaskoyamı uğramak güzel olan :)

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

büyüğümün iyi bir sarraf olduğunu biliyorum en delikanlı olan mayındır nettir üstüne basarsan patlar evlilik mucize değildir bir yaşam tarzıdır.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Kavramlara dair düşüncelerim ordan oraya savruldu 😊 mayının delikanlı olabileceği aklıma ölsem gelmezdi. Evlilik iki hayatın iki gönülün birleşmesinden başka birşey olmasa gerek

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

evli olanlar evliliğin farklı bir şey olduğunu anlatırlar bazen bekarlara özendiklerini anlatırlar derim buyrun gelin yanıma sesleri kesilir bazen de evliliğin iyi olduğundan dem vururlar övünürler ama genelde bekarlara överler evlilere değil bu ya bir teşvik ya da üstünlük taslamak gibi bir şey olmalı derim.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Hem pastam dursun hem karnım doysun mantığında bu insanlar. Güzel yanlarıda vardır zor yanlarıda evliliğin herhalde birçok şey gibi. Yaşamayan bilmez bilen yaşamaz 🤔

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

bazen geç kaldığımı düşünüyorum benim gibi birisinin neden şimdiye kadar yuva kurmadığını sorguluyorum kızıyorum kendime sonra hayıflanıyorum kaderimizi sorgulamak haddimizemi diyorum.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Yaşınız kaç ki tam olarak geç kaldığınızı düşünüyorsunuz? Bazen bazı durumlara istesekte istemesekte geç kalırız, olması gerektiğini geç idrak edebiliriz mesela. Ölmeden önce ayrıca neye geç denilebilir ki

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

yaş 30 yaşantı 60 :) en son ölüm gelir ona da erken deriz bazı şeyler yaşın da güzeldir.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

O zaman çaresine bakarsınız yaşında yaşamak için

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

bir şarkı var bilirmisin Hani o gençlik varya güldü geçti tutamadım. isterdimki kıymetli evladım olsun kız ya da erkek onların gençlik döneminde bıçkın bir babaları oluyum gözü görmeyen kulağı duymayan değil :) misal dedemle benim aramda 40 yaş var :)

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Bizden önceki nesille aramızda yaş yakınlığını bizden sonraki ile yakalayamacağız maalesef, geçti kaçtı o trenler 😏

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

onları koruyup kollamayı çok isterim uzaktan uzaklardan hissettirmeden izlemeyi ve zora düştüklerinde yıldırım gibi orda olmayı fikirlerimle ya da bedenimle. eşime eskiden şöyleydi demek yerine göreceli anlatmak falan filan işte :)

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

ben o eski nesildendim son vagondaydım yeniyle eski arasında kaldım savaşlarda meydan muharebelerinde orduyu usuldan almak ağır davranmak büyük mağlubiyetler getirmiştir.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Allah nasip etsin tez zamanda 🖐🏻başka sorularda görüşmek üzere

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

Amin bir arayışım yok nasip kısmet diyenlerdenim. geceniz güzel olsun.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Şimdi hala aynı vagonda mısınız? Araf bitti mi?

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

ben hep o son vagonda kalanlardanım ısrarla değişmeyenlerden çünkü eski nesil güzeldi ben oraya aitim.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Sizinde geceniz güzel ola 🖐🏻

Yorumla

En İyi Cevaplar

• _sencenasıl_
    _sencenasıl_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 61%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

acı ama aslında hepimiz çok kısa ömürlü birer hiçiz ban abunu hatırlatıyor

1
    17 Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Ve o hiçliğe rağmen ne katabildik bu önemli sanırım

Yorumla
    • _sencenasıl_
      _sencenasıl_
      +1 yıl

belki bir parça iyilik dürütlük ateşi büyütemesemde sönmeisni engelledim diyelim.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Sonuçta çabalamışsanız bu iyi birşey değil midir hiçbir yapmamaya göre

Yorumla
    • _sencenasıl_
      _sencenasıl_
      +1 yıl

ben halimden memnunum yalış anlaşılmasın ama dünyada bıraktığımız iz ile aslınd abaşka bir üked ebaşka bir coğrafyada yapabileceklerimin kapasitesini düşününce zayıf geliyor kendime.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Böyle düşünmektede haklısınız ama. Birşeyler için çabalamak boş durmaktan yeğken, daha iyi işler yapamamak ise sadece birşeyler yapmış olmaya göre üzücü.

Yorumla
    • _sencenasıl_
      _sencenasıl_
      +1 yıl

boş durmak bana göre değil hayatımın hiç bir döneminde tüketici toplum kısmında bulunmadım doğama aykırı

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Ne mutlu size. Oksijen israfı değilsiniz. Neler üretiyorsunuz mesela merak ettim

Yorumla
    • _sencenasıl_
      _sencenasıl_
      +1 yıl

küçük yaşımdan beri çalışıyorum. şuanki mesleğim tasarımcılık. yurt dışından yüksek miktarlara alınan yüksek teknoloji ürünlerin yerli üretimini ve tsarımını yapıyorum

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Güzel bir mesleğiniz var. Savunma sektöründe misiniz peki

Yorumla
    • _sencenasıl_
      _sencenasıl_
      +1 yıl

savunma sektörünede iş yapıyorum medikal sektörüne de. üretim sektörüne de.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Başarılar dilerim size, yolunuz açık olsun

Yorumla
    • _sencenasıl_
      _sencenasıl_
      +1 yıl

teşekkür ederim bu soruyu sorduğunuza göre sizinde ya bir amacınız ya bir yolunuz yad abir yaranız var hangisi?

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Hepsi var diyebilirim herkes kadar. Sadece yemek yemiş uyumuş gezmiş tozmuş çeşitli ihtiyaçlarını ve zevklerini tatmin etmiş biri olarak yaşayıp ölmek istemiyorum. Ve bunları yaparken hayatta zaman zaman herşey yolunda olmayacak, ve ben bunlara rağmen amacıma yürümek zorundayım

Yorumla
    • _sencenasıl_
      _sencenasıl_
      +1 yıl

ee zaten o yolu güzel yapan zorlukları. herşey kolay olsa keyfi ve tatminide ona göre az olur. var mı üzerinde çalıştığın birşey?

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Zorluklar kıymet katıyor aslında yola, evet. Var benimde birtakım uğraşılarım ve birkaç adım daha var tamamlanan gereken öyle diyeyim

Yorumla
    • _sencenasıl_
      _sencenasıl_
      +1 yıl

umarım bian önce hedefine ulaşırsın :)

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Teşekkürler 😊

Yorumla
  • klytiewoolridge
    klytiewoolridge Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

yani ölmeden önce ardında ne bırakıyorsan ondan ibaretsin diyor.

1
    1 Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Banada bunu hissettirdi bu cümle

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

2

Cevap

• Seyzir
    Seyzir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Nasıl hissettiğin değil neler yaptığın ile var olacaksın.

1
    2 Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Güzel özetlediniz. Hislerimizin arkasına sığınmadan yapılacakları yapmamız lazım

Yorumla
    • Seyzir
      Seyzir
      +1 yıl

Aynen öyle hisler başarıyı erteler

Yorumla
  • korkuluk_
    korkuluk_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Ales sorusumu?
    Şiklar neler

1
    3 Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Şıklarla sınırlı değil

Yorumla
    • korkuluk_
      korkuluk_
      +1 yıl

Varoluşculuk akimi temali sorulardan biri sanirm.

Yorumla
    • bilmeyenbilmez
      bilmeyenbilmez
      +1 yıl

Bilmiyorum o akım nedir ne değildir. Okuduğum kitapta denk geldim

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bu cümle size ne düşündürdü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu cümle için ne düşünüyorsunuz? 6 cevap verildi
Bu cümle hakkında ne düşünüyorsunuz? 11 cevap verildi
Siz bu cümleden ne anlardınız? 7 cevap verildi
Siz bu cümleden ne anladınız 🙁? 2 cevap verildi
Bu cümle size ne çağrıştırıyor? 63 cevap verildi
Sizce bu cümle nedir? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨