Şş o eli bi indir ahsh 😂😂 Sahi sen kıskanınca neye dönüşüyorsun? ✨️ Keyifli günler.. 🥂
"O zaman dans.." 💃
#smell

Şş o eli bi indir ahsh 😂😂 Sahi sen kıskanınca neye dönüşüyorsun? ✨️ Keyifli günler.. 🥂
"O zaman dans.." 💃
#smell
Şş o eli bi indir moduna dönüşüyorum ben 😂😂 ahsh. kıskandığım zaman tabi ki de sinirlenirim ve buna izin vermem. sevgilime güvenirim ama onu kısıtlamam sadece etrafında ki kişilere dikkat ederim ve gerekeni yaparım..
O zaman dans ahahs ✌️🥂
Kıskanınca içimde bir şeyler dönüyor vücudum ısınıyor bunu dışıma yansıtmıyorum tabi gidiyorum o kıskandıran kişiye lafını diyorum ondan sonra da kıskandığım kişiden uzaklaşmasını biliyor zaten 😂😎
Birbirine hırlayan iki kediden üstte olana dönüşüyorum diyebilirim. O daha baskın diğeri de bi açığını bulsam da kaçsam gibi bakıyor. Ben ne zaman dersem o zaman kaçabilirsin babalık yani. Oyle bisi shdhs
Kıskanırsam eğer samimi arkadaşımsa hareketlerimle belli ederim ya da direk sylerim ona. Eğer sevgili ise onun mantıklı açıklaması yoksa susuyorsa, açıklamıyorsa benden korksun
Cevap
15Cevap
Ben hiç kıskanç değilim 💆♀️💆♀️
Psikopat bir şey oluyorum baya. Neye benziyorum emin değilim.😄
Kıslanma duygusu bende yok sanardım küçükken çok özgüvenli ve kimseyle yarışmayan bir çocukluk geçirdim
ama sahiplenme anlamında… çok kıskancım galiba… nezaketen belli etmesemde…. Kıskançlık benim için en büyük aşk belirtisidir…
aşıka dönmüşüm demektir…. Sinirlenmem ama biraz terlerim
O an kendimi hatırlamıyom ama kesin daha tatlış bişiy oluyorumdur. Başka türlüsü mümkün değil😅
Ya ne demezsin nasıl tatlış nasıl tatlış 🤣🤣
🤣🤣🤣nasılda biliyor beni
Ben bilmiycem de kim bilecek 🤣🤣
AT Yalanı seveyım inananı kıskanınca vampirelladan farkın yok
Manyak bir sey oluyorsun seni müzeye koymak lazim
Vala he bıktık
Seviyorum sizi ❤
Kıskanınca kıskandığım kişiden daha çok ilgi görmek istiyorum. En çok beni sevsin bana değer versin istiyorum. İlgi canavarına dönüşüyorum.
Kendimi buldum aynı ya
Gözlerim ateş ediyor desem yalan olur.
Dudaklarımdan dökülen ihtar olur sadece.
Tarifi mümkün olmayan bir yapıya bürünüyorum gerçekten..
Boğanın kırmızıyı görmesi gibi bir şeye
Pek belli etmem. Eğer gerçekten sevgilime bir atakta bulunulursa o ana göre bir şeyler yaparım.
Çok kıskanç biri değilim ama öyle bı durum da baya bı sinirleniyorum evet
Bu konuda Serdar bey haklı.
Hiç dimi 😂
Elden ne gelir 😅😂
Hiçte kıskanç değilim dhdhf
Ay duy da inanma ahshs
Güzel soru kıskanınca kendimden geçerim maalesef 😕🤧
@sineeem1 ben nasıl oluyorum 😂
Kıskanmıyorum
sevgilisin koruyan birisi olarak...
Ya bisey yapmam ki güvenirim☺️
Kıskanmaya vaktim yok 😃