Benim içimde sanki bir volkan... Dolup taşıyor. Bir şeye dönüşecek olsam da yanardağ olurdum herhalde. 😂🌋 (Fakat asla belli etmem ahshshdhdh)
Peki ya siz? 💖
Kıskanç mısınız? 💣
Peki ya siz? 💖
Kıskanç mısınız? 💣

Kıskanınca cadıya dönüşüyorum adeta ben ben değilim sanki karşımdaki insanı aşırı kırıyorum aşırı kötü söz söylüyorum ama onu sevmediğim için değil aşırı kıskandığım için ben kıskanınca aşırı sinirli oluyorum ağzımdan çıkan kulağım duymuyo resmen her şeyi söyleyip karşı tarafı aşırı kırıyorum ama sonra tabi pişman olup özür diliyorum huyum böyle
Cevap
15Cevap
Kurda dönüyorum kendi içimi kemiriyorum sessiz sessiz 😅😅
Kurt dediğim 4 bacaklı olan değil dkdkdk😅, elma kurdu yok mu 🤣
Cinsiyet ayırt etmeksizin kıskanmak, aşırı sevginin mahsülüdür. Seviyorum kıskanacağım tabi. Yok özgüven eksikliği, yok bilmem ne hiçbir alakası yok.
Kızların kıskanclığı herbzamannkullanılabilir durumdadır şaşmaz
sadece üzülür kırılırım bir seye dönusmem sureklide kıskanacagim seyler yapiyirsa soğururm zaten ilişkide biter
Biter yani surekli kıskaniyorsam ortada bir sadakatsizlik vardır ondada bir iliskiyi devam ettiremem
Görsel sen misin 😂
Kıskanınca her erkek bir Boğa olur 😂
Kıskandığımı belli ederim istemsiz bir şekilde. Ama kontrol sağlamaya çalıyorum. Bu da zaman ile düşündüğüm bir şeyi getirecek biliyorum kendimi.
Seven insan kıskanır klasiğini eskiler çok söylerdi. Haklılarmış. Şimdilerde kim kime dum duma kimse kimseyi kıskanmaz.
Neyi kıskandığıma bağlı.
Eşim hariç kimseyi kıskanmam genelde. Eşimi kıskanırsam şeytanlaşabiliyorum Allah esirgesin
Kıskanç biri değilim ki kıskansam da kimse anlayamaz zaten.
Kırmızı görmüş boğaya..
İçimden başka bir ben çıkıyor..
Ya şöyle anlatayım. Normalde Bruce Banner im ama kıskançlık dozu artınca Hulk çıkıyor içimden ahahaha
Kıskanınca ben ben değilim 😂
Ejderha gibiyim farkım yok nxkxnd
Evet Çok Kıskancım Tabikide
Çok sinirleniyorum içim içimi yiyor 😅
Offff sorma hiç bilmek istemezsin
Kıskanılacak insan yokkk
Ninjaya 😂
Sadaka falan ver Allahtan sevgilim değilsin 😂
Buzdağı
Vampirella
Ejderyaa 🤔
Ortalığın... yarım valla