Benim kanım çekiliyor, içimde ki deccal uyanıyor, sanki İsrafil sûra üflüyor.. benim mi kıyametim kopuyor, onun mu kıyameti kopuyor, bilmiyorum ama.. benim şu kıskanma huyuma çare bulmam lazım..

Kıskanınca neye dönüşüyorsunuz?
Benim kanım çekiliyor, içimde ki deccal uyanıyor, sanki İsrafil sûra üflüyor.. benim mi kıyametim kopuyor, onun mu kıyameti kopuyor, bilmiyorum ama.. benim şu kıskanma huyuma çare bulmam lazım..

Kıskanınca neye dönüşüyorsunuz?
Kıskançlığımın çok bi zararı yok benim ya, tavır trip falan abartılıyorsa beni kaybetmeye kadar yolu var. İçimdeki çirkef cadı ortaya çıkabilir.
Ben kıskançlıktan daha çok güvene değer veriyorum yani sevdiğim kadın beni böyle sevsin bana güvensin.. ben zaten bir kız mesafeyi aşarsa kendisini uyarırdım aynı şekilde sevgilimi de sonuna kadar sahiplenirim tabi ki de ama onu bunaltmam ya da sürekli kısıtlamazdım mutsuz olacağı hiç bir şey i de yapmak istemezdim tabi ki de.. ama sen çok kıskançsın dimi abla :D
Yok gülüm yok.. adam dengeyi kuramiyor.. basiyor benim damarima.. sonra sen cok kıskançsin oluyor.. ben yapsam aynisini bak bakalım kim kıskançlıkda abartıyor jjsjsud 😀 Allahim şu barışa gönlüne gore ver rabbim bu çocuk cok temiz bir çocuk
sdjsdj sen haklısın abla :D damara basmamaları lazım. Teşekkür ederim o senin kalbinin güzelliği abla 🙏
Gözünden ateş, kulaklardan duman çıkan bir yaratığa..
Aklıma kim geldi? ..
https://fb.watch/mK6CqGR8FF/?mibextid=9drbnH
Burdan esinlendim zaten.. 😄
😀😀
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Ne sen sor ne ben söyleyeyim 😅
Hadi sordum 😀
Bekle..
https://hizliresim.com/5m2m1j0
😀
Cevap
12Cevap
Yer altı canavarı vardı ya hani film. Heh işte o canavara
Çocukluğumun travmasi ya o ya jejsjjs koltuktan koltuga gecerdim ayağım yere degdiremezdim
Len ne Güzel canavar ajsjs
Kanal 7 de oynardı ksjsjs
Kıskanınca kısas yapıyorum ben 😅
Başlatan kendisi ama ben neyin kısasının yaşadım
Kendisine söyleyin bir daha yapmasın öyle şeyler efenim
Çok soyledim.. dinleyen yok takan yok.. bana gitmek yakışır
Götür onu gittiğin yere aklı başına gelsin
😄yicem onun o aklini jsjsjs
Aklı çok mu tatlı onun jsjj😅
😄beyefendi bastan asagi tatli
Aşağıdan başada şugardır kessin 😅
Bak simdi İçimdeki cennet mahallesindeki sultani uyandirma😄
Bir insanın hayatını ya da mutluluğunu kıskanmışsam bu beni böyle anlık derin bir kedere sürükler.

sen düşün :D
Aman aman kiskanmak iyi degil yaşlandım be
Tekrar tekrar ayni konuda Sınanınca doz falan kalmıyor
Sevdigim kişiye birinin uzunsüre konuşması veya yüzüne bakıp gülmesi beni delirtir kin beslemeye başlarım özellikle bi yakınlaşma hissedersem kafayı yiyecek duruma gelirim karşıdaki eğer sürekli devam ediyorsa intikam almaya çalışırım
Ateşten farkım yoktur aşkıma gizlice çok kıskanıyorum asla çaktırmam
alsdkfj ben de aynen senin gibi oluyorum asdlfjk
Napücük bu huyu 😒mide hastasi oldum ulan
Bilerek kıskandıran kişiden uzaklaşacaksın. Kesin çözüm aslkdjf
Bilerek.. ya da bilmeyerek bilmem ama bakacegım zamanla
Ömrümüzü yediler adsjklf
😀🙄
Yani çok da iyi bir insana dönüşmüyorum o dakikadan sonra insanların beni gördüğü yerde kaçacağı bir insan oluyorum
Taş fırın erkeği Haluk 👑
Bababababba😀
🤣🤣🤣
Öyleyse ben, ben değilim
Tarifi bile mümkün değil ndjdndn
Afk'daki Halil'e ahahhahsshadh
Kıyamet kopuyor illaki yani 😅
İnsana...
Domuzlar kıskanmaz çünkü
Deliye dönüyorum
akrepleri kıskandırmamak lazım derim.
Biraz inatçı birine