Bence erkek kız farketmez kendini cekici bulan her insanda az çok ego vardır sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEgo: Kişinin en yontulmamış istekleriyle toplum kurallarını ayrı ayrı dinler, ikisini de çok üzmeyecek aksiyonlar alır. Ego kişiliği oluşturan masum bir unsurdur. Bencillikle alakası yoktur.
08 Yorumla- +1 yıl
Hayır yeğenim. Adını ego olarak bildiğimiz şeyin adının aslında ego olmadığını anlatıyorum. Bilgidir en nihayetinde... Bildiğim üç beş şeyden bir tanesi. Yeri gelmişken satayım dedim.
- +1 yıl
id ego süper ego zımbırtısı. d
- +1 yıl
@tiredSavitar Aynen. Bizim ego dediğimiz aslında id yorgun. Allahım ne kadar mesudum😂😂😂
- +1 yıl
kdkdjkskd anlamaz bu cahülller :D
- +1 yıl
Zavallı ego, super ile idin hakemi olmus durumda napsin o da sıkışıyor arada :((
- +1 yıl
latife ediyorum yaa, beni bozuyorsunuz. d
En İyi Cevaplar
+1 yılGüzel kız egosu olan kız demek değildir, çok mütevazı ve çok güzel olanlarda olduğu sürece doğrusallık aranmaz ego kötü gibi görünebilir ama bana göre kötü olan egosu zayıfladığı için özgüvensizliği baş gösteren tiplerdir.
02 Yorumla- +1 yıl
Özgüvensizliğin örtüsü yoktur bana göre ego Özgüvensiz bir beyinde yaşayamaz taklit bile edecek olsa eline yüzüne bulaştıracaktır.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
46Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKişiye göre değişir
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çok güzel/çok yakışıklı bir tip, ilgi odağının kişideki etkisi sebebiyle ego yaratır. Yorumlarda "Ben egolu değilim" diyenler bile, yanından biri kendine çekici gözlerle bakıp geçerken, egonun getirdiği etkiyle içten içe havalanır ve umursamaz tavırlar sergiler.
Bazen de kendini çok güzel sanıp, karşı cinsi beğenmeyen tipler vardır; balonlarını şişirdiğin gibi indirmek gerekir.20 Yorumla
+1 yılAşağılık insanlarda olur daha çok ego. Psikolog değilim fakat çok kişisel gelişim okudum, insan psikolojisi üzerine kitaplar okudum seminerlere katıldım. Egolu, kibirli insanların kendileriyle ilgili içsel sorunları var. Egolu olmak ile özgüveni karıştırıyor toplum. Yorumlardan da bunu gözlemlemek mümkün
10 Yorumla
+1 yılEgoya nasil baktiginla alakali bir durum. Bence guzel veya yakisikli olmak ego sebebi degil. Ama kendine deger veriyor ve ona gore yaklasiyorsan o ayri. Mesela okumus kendini gelistirmis akilli, bakimli ve guzel biriysen bunlari yapmamis biriyla olmak istemeyebilirsin, bu ego degil. Ama sirf guzel/yakisiklisin diye insanlara ustunluk tasliyorsan bu dogru degil tabii
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Freud e göre ego zihnin zekaya acılan boyutudur aslında. Günümüzde kibir olarak algılanıyor..:)
11 YorumlaEgo meselesinin bence karakter ile alakası var diye düşünüyorum tip ile değil elbette arada istisnalar vardır ama istisnalarda kaideyi bozmuyor.
00 Yorumla
+1 yılBildiğim tek ego Willy William'ın ego adlı şarkısı. Severim güzel parça bak dinleyesim geldi ego egoo. djfjjf
00 YorumlaGuzel olmayan kizlar bile egolu bazi erkekler yuzunden. Ama bazı yakısıklı erkekler varki egoları yok.
00 YorumlaYakışıklı olmayan erkeklerde bu egoya sahipler merak etme sen. Millet reddediyor gelip bize afra tafra yapıyorlar tövbe tövbe ya
01 Yorumla- +1 yıl
O büyük oldugundandır ufak olanlar yakisiklida osla ozguven yok
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı erkekte de ego vardır. Güzel kızlarda da ego tamamen dışarıdan gelen ilgi ile oluyor.
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapamayız. guzel olmayıp da egolu olan çok var
01 Yorumla
+1 yılBu insanın kendisine bağlı, ego ile tipin bağlantısı yok karakterin var.
055 Yorumla- +1 yıl
Evet ama bu tipten kaynaklı değil, eşim mesela dünyanın en güzel kadını ama 0 ego
- +1 yıl
Niye kıskandın be:D evet sarışın düzgün fizikli güzel yüzlü bir hatun
- +1 yıl
Senden güzel :)
- +1 yıl
Güzel fotosu var ama atmam
- +1 yıl
Kimseyle paylaşmam cinsiyetten kaynaklı değil fazla sahiplenici bir erkeğim de :D
- +1 yıl
@jfhecsfgt niue kıskandın ki anlamadım?
- +1 yıl
@jfhecsfgt her isteyene karımı mı atayım? Sen bir erkek, sevgilini istese atar mısın? Hem de bu sitede hiç tanımadığın birine?
- +1 yıl
@jfhecsfgt atıp geri silme durumh burada yok, elin sosyopatı ekran görüntüsü alırsa linkten de silsen fayda etmiyor. Biraz düşünürsen anlayabilir idrak edebilirsin arkadaşım.
- +1 yıl
@jfhecsfgt o onların sapıklığı ben elim ile karımı sevdiğimi birilerine sunmam. Gbat değilim çok şükür. Kaldı ki birileri o mantıkta bakarsan tecavüz de edebilir Allah korusun diye gidip karımı birilerine mi becerteyiö? Aynı mantık bu. Yanlış fikri savunmak için zorlama kendini
- +1 yıl
@jfhecsfgt ne psikopatlar var bu bir. Sadece sarışın ve güzel dedim diye triplere giren birileri var farkındaysan bu da iki. Boş beleş fikirlerinle yaşa sen. Kocanı sevgilini falan at. Hatta başka kadınlarla da paylaş o senin genişliğin
- +1 yıl
@jfhecsfgt o çekenlerin iğeençliği, ben birilerinin saçmalıklarına kolaylık sağlamam. Sen sağlarsan at sevgilini de görelim
- +1 yıl
@jfhecsfgt işte senin sığ düşüncen bu. Güzelse statüsü daha iyi kişiler bulur. Statümü biliyor musun? Karakterimi biliyor musun? Nasıl bir insan olduğumu biliyor musun? Yok. Ama işkembenden sallama konusunda uzman olduğu için boş boş konuşabiliyorsun. Bazen sizin gibilere imreniyorum valla. İnsanları tanımadan en ufak şekilde laf söyleme patavatsızlığını kendinizde bu kadar kolayca hak görmeniz takdire şayan. Gidin ötede oynayın, azcık da büyüyün hayat sizin kafanızdaki gibi bir oyun değil.
- +1 yıl
@jfhecsfgt statüden öte şeyler var küöük hanım, aşk sevgi sadakat karakter bunları öğrenin
- +1 yıl
@jfhecsfgt küçüksün işte 19 daha :D küçük kardeşimden daha küçüksün.
- +1 yıl
@jfhecsfgt 27 olmak üzereyim evet
- +1 yıl
@jfhecsfgt sübyancı sevgilin var yani? İlkokula başladığında kundakta bebektin farkındasın demi abicim?
- +1 yıl
@jfhecsfgt evet yarın senden küçük biri ile beraber olunca da anlarsın akıl nerede :D demek 80 yaşındaki kartzamparalarınn 20 yaşındaki kızlarla birlikte olması normal o zaman akıl yaşta değil başta ya :D yazık ya daha toysunuz kandırıp elde edip sizi sümüklü mendil gibi atnca anlarsınız
- +1 yıl
@jfhecsfgt o ağzını topla önce. Yaşıtız biz eşimle. Hele lisede 18 yaşından küçük birine yazıyorsa vah vah vah. Bu bir hastalık umarım kötü sonuçları olmadan anlarsın
- +1 yıl
@jfhecsfgt senin ağzına scarım adam gibi konus belanı boş ver bana! Kenar mahalle kızı. İleride inşallah kızın olur aynısını yapar kendinden 9 yaş büyük çocukla birlikte olur da görürsün
- +1 yıl
@jfhecsfgt biz tuvalet eğitiminde bk çukuruna sıçmayı öğrendik. Ağzın da farksız olduğu için verinsiz olmasın diye bu amaçla kullanılabilir. Boş boş ve salkça yorumlar yapıyorsun hadsizlil yapma. Sevgilini de sneij ğstğne koyar sabaha kadar basarım ikinize de. Şu ülkede sevgi diye pedofiliyi yüceltmeyin artık. Bunun adı PEDOFİLİ. Sevgilin daha kendinden 9 yaş küçük ki konuşurken sen daha 18in altındaymışsın bu yasal olarak suç o dönem benimle uğraşma seni de sevgilini de perişan ederim anladın mı? Git ötede havla canımı sıkma
- +1 yıl
@jfhecsfgt ahaha ya biraz büyü ben aynı şeyi mi dedim senin düzgün yaptığını okeylediğin şeyi sana söyledim sen beddua ettin ama neyse cankm kardeşim Allah kalpleri biliyor. Sen bana beddua ettin o beddua sana dönüp dolaşınca görürsün ben hakkımı helal etmiyorum sana öteki dünyada ödersin haydi eyvallah
- +1 yıl
@jfhecsfgt neyse güzel kardeşim dediğim gibi ahirette hesaplaşırız haydi eyvallah.
- +1 yıl
@ankarakrali06 abi gerçekten seni tebrik ediyorum hepsini okudum kelimesi kelimesine okadar haklısın ki 👏👏👏gerçekten sadece alkışlamak istiyorum hem bedduaya takılma sen eğer karşıdaki insana hakkın yoksa ve o kişi beddua ediyorsa kabul olmaz o bedddua sadece ağız kirliliği olmuş olur:)) buarada bende 18 yaşındayım 23 yaşındaki erkek bile bana büyük geliyor çünkü kafa yapısı asla uyuşmuyor demekki bu kızınki istisna nasıl anlaşıyorlarsa artık 😂 Buarada Alllah sizi ayırmasın mutlu mesut olun inşallah eşinizle 🙏🙂
- +1 yıl
@Medcezir6134 amin sevgili kardeşim, senin de karşına daha da iyi kişiler çıksın inşallah. Yüreğiniz hep böyle olsun.
- +1 yıl
Medcezir@ hahaha ilk sen bir büyu beyin yaşın bir olgunlassın sonra gel burada yorum yaz ilerde bu bakış açısiyla her erkege bakmayacaksin benden demesi , beynini geliştir ilk sonra kim hakli degil yorum yap 18 sin uni hazırlık sanırım böyle işlerle ugraşıcana git ders çalıs ülkeye bir çöpçü daha gelmesin😄😏☺
- +1 yıl
@jfhecsfgt gören 19 değil 99 sanar, senden 1 yaş küçük ama beyni senin kaç katın anlayabilmiş. Yazık senin kafana.
- +1 yıl
@jfhecsfgt sadece iki şey söylemek istiyorum çünkü konuştukça batiyorsun seviyene inemeyecem benim bakış açımı sorgulamışsın beni düşündüğün için teşekür ederim ben böyle iyiyim senin Bakış açınla erkeklere bakacağıma böyle devam edeyim daha iyi :)) ve merak etme senin mesleğini elinden almam sana daha çok yakışıyor çöpçülere biraz hakaret olmuş gibi oldu amaaa🙊😂
- +1 yıl
Valla meslegim elimde gerisini sen düsün böyle boş boş gezip yorum yapicana keşke o akıllı😂 beynini başka şeylere harcasan ne güzel olur bence böyle boş boş dolaşıp iyi bir meslek ediniceni düşünme o güldügün çöpculerden olma sonra😂😄;) birde seviyeden bahsetmişsinde daha ne kadar inicem lava kadar mı zaten yerlerde inebileceğin kadar inmissin fazla zorlama istersen sadece diyeceklerim bunlar bu konu burada kapanmıştir😄 bayy🖑🖑🖑
- +1 yıl
@jfhecsfgt cidden bunlar senin mi diyeceklerin ksjdhjs acaba papağan gibi benim yazdıklarımı evirip çevirip bana atmış olmayasın neyse hayat kimin kime aciyacagini en sert şekilde vurur insanın yüzüne hayatında başarılar dilerim 🙏
- +1 yıl
@jfhecsfgt ahaha belli belli laflara bak. Daha üni okumamış gelip laf söylüyor burada mahalle karısı seni. Git ötede fingirdeş sen kartzsmpara sevgilinle. Sie
- +1 yıl
@jfhecsfgt konuşmayı bilmiyorsun ama çok güzel atıyorsun 😂 ama üzülme buda bir yetenek her insan beceremez byssssss🥰👋
+1 yılKendini çekici bulan değil, kendini bulunmaz hint kumaşı sananlar egoisttir.
06 Yorumla- +1 yıl
Egoist olanların ortak özelliği cahil olmalarıdır. Boşuna sinirini yıpratma boş ver.
- +1 yıl
Aynen öyle. Dünyaya ne hizmet etmiş insanlar geldi gitti hiç biri egoist olmadı, ama bu küçük beyinli egoistler ne hizmet etti de kendilerini üstün görme hakkını kendilerinde görüyorlar. Güzel veya yakışıklı olmak egoist olmak için bahane değil, ayrıca göze çok batan güzel/yakışıklı olmak o kişinin kendi marifeti mi? hayır. Yani bunu bile idrak edemeyen acınası tipler işte. Bu yüzden acıyorum.
- +1 yıl
İnşallah.
Fiziksel özellikler dışında da insanlar egolu olabiliyor. Cinsiyetlere indirgemek de saçma olmuş.
00 YorumlaGüzel kızlar ve yakışıklı erkekler egolu olur
00 Yorumla
+1 yılHerkes egolu değil. İlla güzel veya yakışıklı olması gerekmiyor
00 Yorumla
+1 yılEgo sadece güzellikle olmaz. Parayla da olur, mevkii ile de olur.
00 Yorumla
+1 yılKarakterle alakalı , güzel veya yakışıklı olmayıp egosu tavan olan çok var
00 YorumlaSanmıyorum. Benim tipim fena değildir ama kaygı bozukluğu var.
00 Yorumla
+1 yılHayır sanmıyorum bence bu karaktere göre değişen bir durumdur
00 YorumlaBir ego tavrı olarak algılanmasını istemem ama yakışıklı olduğumu pek çok kadın tarafından , halet-i ruhiyelerinin değişimiyle anladım.
Ancak egoist olmak bambaşka bir şey.
Gerek yok böyle şeylere...04 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olan her şeyin kendine özel mutlak egosu vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn çirkin kızla tanıştım o bile egolu ve trip atmalar falan Kezbana bak sen dedim bu TC kızların kanında var
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. ego bir yere kadar olur, araya aşk girince eog felan kalmaz.
00 YorumlaKızlarda bulunan egonun milyonda biri yoktur erkekte
08 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKız erkek fark etmez az buçuk güzel/yakışıklı olsa bi tarafları kalkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkin kızlar daha egolu. Asıl egolu onlar. Birde güzelmiş gibi ego kasıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEgolu kız güzel degildir
Erkeklerde her zaman yakışıklı değildir temiz veya adam değilse00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel gözler derin bakar. Ona bağlı dudakların tadına bakmak istersin.
00 Yorumla
+1 yılKızların egolu olması için güzel olmasına ihtiyacı yok.. O yüzden yakışikli erkolar diyorum daha egolu
00 Yorumla
+1 yılKendini beğenen herkes egolu
10 Yorumla
+1 yılHerkeste var diyemem knk ama yüzde 60 ta var
02 Yorumla- +1 yıl
boş ver milleti kanki yaa yaşa hayatını kim ne derse desin.. bak bana feminen erkeğim etek giymeye bayılırım senden çok eteğim vardır hatta ama kime ne diyip geçiyorum
+1 yılEgo kotu bir sey
01 Yorumla
+1 yılYanlızca ahmak insan egoludur nokta...
02 Yorumla- +1 yıl
İkisi aynı
Ikiside ego yapabilir normal
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence egolu olmuyorlar
00 Yorumla Çirkin kızlar daha egolu
00 Yorumla
+1 yılfreuddan başlarım da çok üşendim Şu an
00 Yorumla
+1 yılBazılarının ki özür gizlemek.
00 YorumlaTürk kızları genel olarak egolu
00 YorumlaKişiden kişiye değişir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılEgolu insanın beyni küçüktür
00 Yorumla
+1 yılGüzellikle alakası yok bunun karakterle ilgili
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılortalama kızlar egoludur güzeller değil
00 Yorumla Genelde öyle Sende var mı
00 Yorumla
+1 yılOrtadoğu eşşeklerinde ego vardır
00 YorumlaBen ikisininde tersini gördüm
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBencede
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüzel yakışıklı hepsi egolu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇirkin erkekler bile egolu olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların hepsi egolu
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. cinsiyete bakmadan, egoludur genelde
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılEgo iyidir
08 Yorumla- +1 yıl
Fazlası her şeyin zarar dozunda ego iyidir
- +1 yıl
9 yıldır boksörüm
- +1 yıl
Evet, gerçi geç bile kalmışım 16 büyük bi yaş bu spor için
- +1 yıl
Kasla işim yok da işte ister istemez gelişiyorsun zamanla
+1 yılHyr değildir bebegim
00 YorumlaÇoğunluğu egolu ama hepsi değil
00 YorumlaHyr her zaman egolu olacak diye bir sey yok
00 Yorumla
+1 yılHerkes için değişken
00 Yorumla
+1 yılNadir de olsa egosuz olanda var
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış
00 YorumlaBence tip değil karakter meselesi
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Güzel kızlar her zaman egolu mudur? Yakışıklı erkekler bu egoya sahip değil midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler