Kişilik & Karakter Nankor insanlara ne yapmali? Ekstrasorusormakicin Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kimsem kalmadi, yalniz yola devem demek ki Nankor insanlara ne yapmali? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. hayatından çıkart 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Nankör insanlara ne yapsan yaranamazsın bu insanlardan uzak durmak gerekir 0 0 Yorumla
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Skitrt çekip bı daha muhatap olmamalı 0 0 Yorumla
MutluOK Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Muhatap olunmamalı. Sağlık açısından zararlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Engelle geç onu yapmak büyük başarı cidden 0 2 Yorumla Ekstrasorusormakicin +1 yıl Sosyal medya da degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim de yok arkadaşım. Karım olacak eşim dostum olsun tamamdır hayatı her şeyi onunla yaşamak istiyorum Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nankörlük 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayatından çıkart
Nankör insanlara ne yapsan yaranamazsın bu insanlardan uzak durmak gerekir
Skitrt çekip bı daha muhatap olmamalı
Muhatap olunmamalı. Sağlık açısından zararlı
Engelle geç onu yapmak büyük başarı cidden
Sosyal medya da degil
Benim de yok arkadaşım. Karım olacak eşim dostum olsun tamamdır hayatı her şeyi onunla yaşamak istiyorum
Nankörlük
Muhatap olmamalı