sinoplular laz mı oluyor? nasıl insanlar?
hoşlandığım çocuk sinopluymuşta bende orasıyla pek bir şey bilmiyorum bilenler yardımcı olabilir mi?
hoşlandığım çocuk sinopluymuşta bende orasıyla pek bir şey bilmiyorum bilenler yardımcı olabilir mi?
Benim kütük de Sinop, laz değiliz. Tanıdığım Sinopluların da hiçbiri laz değil.
İnsanları nasıl sorusuna direk cevap veremeyiz, her insan farklıdır. Mesela beni arkadaşlarım sakin olarak tanımlar. Ama aksi şekilde tanımlanabilecek Sinoplularda var. Bu kişisel yani. Karşınızdakini tanımaya çalışın.
Karışık bölge biraz :D
nasıl?
Biraz kavga/dövüş meraklısı olabiliyorlar orta ve doğu karadeniz insanı gibi. :D sadece şiveleri benzemiyor ama ben lazlık olduğunu düşünüyorum davranışlarından dolayı.
Aynen laz olması lazım. Tanıdığmız sinoplu biriyle evlendi 3 yıl sürdü, adam şiddet uyguluyodu ve aşırı kıskançti tabi hepsi ayni degil
Allah aşkına kurtulun şunlardan. Bir insanın şehrinden mi çıkarıyorsunuz kişiliğini?
Cevap
16Cevap
lazların yaşam bölgesi rize-pazar dan artvin-hopa arasındır ama diger illerde ve büyük şehirlerdede yaşayanları vardır kuşkusuz özellikle İstanbul , Ankara , İzmir , samsun, sakarya, kocaeli. bolu, trakyanın bazı yerleşim yerleri ama sinopla ilgili tam bir biglgim yok
sinoplular laz değildir ve ayrı yekten trabzon olsun samsun olsun ordu olsun bunlar laz değildir genelde laz ya rizeden ya da artvinden çıkar..
Ben Sinop'luyum. Bizim Ata'lar Sanırım 1878 rus Harbinden sonra Osmanli topraklari kaybettikten sonra Gurcistan dan Sinop a göçmüşler. Sinop ta, Gürcistandan Sinop a göçen çok insan var. Artık bizde Gürcü müyüz, hakiki Laz mıyız. Yoksa Gürcistan Türk'lerinden miyiz o kadarını bilmiyorum. Ama gözlerim mavi yeşil karışımı birşey baba soyundan geliyor bu göz olayı... Bildiklerim bu kadar kalın sağlıcakla
hayır laz olmazlar fakat sinoplular burnu dik adamlardır
Hayır Türk oluyorlar ağırlıklık olarak Karadeniz Bölgesinin ezici çoğunlugu Türktür
@Gülüm20 ne alaka ona bakarsan giresundada ordu da da kürt ler var
@Ahmet575796 Tamam işte var onu diyorum batılı Kürtlerde var onu kasdediyorum Sinop'un tarihinde Kürtlerin yaşadığı da yazıyor ayrıca vatan haini olmasınlar yeter unutmayın ki Kürt şehitlerimiz de var şuda var Karadeniz de çoğu ırk Rum ırkı laz da bir ırk onun için söyledim bu vatan Kürt Türk alevi laz Sünni Çerkez herkesin
Lazlar sadece Artvin, Rize ve Trabzonun da bazı yerlerinde vardır. Sinop a yerleştirmeler mi bilmiyorum. Laz olsa ne olur olmasa ne olur?
Eski kız arkadaşım sinopluydu çok rahat namuslu degilerdi
Çorumlulardan başkası yalan.
neden?
olanıda olur olmyanıda genelde olmuyorlar
Bende bilmiyorum sinoplular laz mi oluyor?
Her Karadenizliler Laz değildir
Arkadaşım sinoplu ama laz değil
@Mylifeee6 adımı ifşa etme amacın?
@Mylifeee6 mesaj kutun kapalı
laz olsa ne olur olmasa ne olur
sinopluyum ve laz değilim;))
Olabilir
hayır değil
Laz olmuyor
Evett
Fikrim yok
bilmem