Ben kendimi aptl işe yaramaz daha bişi dahi beceremeyen 20 yaşına gelmiş daha kız eli dokunmamış şişman kısa boylu ezik biri gibi hissediyorum kendimden nefret ediyorum hayattan nefret ediyorum ölmek istiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Niye manyak misin sen! Aklını başına al dünya bir kere yaşanacak yer öyleyim böyleyim demek yerine kendin için biseyler yap kilo ver spor yap sosyal takıl kitap oku beynini ve ufkunu geliştir
Beni seven cidden seven arkadaşım ya da kız arkadaşım yok
Kitap zaten okuyorum tek dostum kitaplar
Olmasın ne oldu öldün mü kendine zaman ayır kimseye ihtiyaç duyman çok saçma bak benim o kadar arkadaşım var neye yarıyor inan bana tek olmak iyidir hem kendine ayırdığın zaman seni daha güçlü birey yapar seçimlerin doğru olur ayrıca 20’yasinda ne gördün bi dur daha yolun başı
İnsanların gerçek yüzünü
Hepimiz de var o sayılmaz
Bir tane kız arkadaşım bile olmuyor kısa boylu çirkin hazırlığı geçemeyen bir aptl olduğum için
Şimdi kendini sev özgüvenli ol tarzı şeyler söylüyeceksin ama öyle olmuyor işte özgüven içinde para tip boy statü gerekiyor. Ben tek başıma sümsük gibi bir köşede otururken yakışıklıların hiçbir çaba göstermeden kızları elde etmesi zoruma gidiyor. Dış görünüş her şeydir, aksini iddia eden yakışıklıdır.
Bıktım ya ölmek istiyorum
Yoo kendini sev demeyeceğim sevme zaten ama özgüvenli ol hersey para demek değil çık dışarıya koş evde spor yap kilo var sonra bakım yapmak zor değil bi maske yap kendine bak biraz temiz olmak önemli ayrıca saç kesimini yüzüne göre bir şekilde yaptır hepsi ok olduğunda biraz okuluna asil kitap okumayı sevip hazırlığı nasıl geçemedin? 🤔 neyse hersey senin elinde armut piş ağzıma düş olmaz
Bilmiyorum geçemiyorum keşke doğmasaydım diyorum bu nasıl bir yalnızlıktır
Beni gören kız kaçıyor zaten
1 kıza 100 erkek yazıyor zaten içlerinde 185-2 metre kaslı adamlar var
Karakter falan başta bakılmıyor geçsinler bu muhabbeti
Ayy sözde karakterine aşık oldum derler
Yeter artık hangi adamın sevgilisi olsa o adam benden uzun ya sinirim bozuluyor annem de kısa değil ama ben yeni jenerasyona göre kısa kaldım
Tipim kötü boyum kısa
Kiloda var verilmiyor
Bahanen cok senin benim yaşadığım yerde kısa boy kilolu insan diye bir şey yok herkes özgüvenli çabalıyor sen kilo vermeden kendine bakmadan sihirli bir el sana değsin istiyorsun biz kadinalr aç yaşıyoruz kilo almamak için sizde yapın biraz spor yapmak zor olmasa gerek
Kısa olduktan sonra kilo versem ne olucak 190 adamlar tercih edilecek gene
Nasıl bahanem çok
5/10 kız aşırı ilgi görürken 5/10 erkek ilgiyi geçtim çirkin klasmanına giriyor haksızlık yani
Hayatım boyunca hep red yedim ya da hiçbir kız benden hoşlanıp yanıma gelmedş
Neyse öleyimde kurtulayım
Tercih senin
Yalan mı peki bu yazdıklarım
Bu hayat adaletsiz doğru düzgün kimsem yok yalnızım
Annem babam bile diyor millet avukat doktor olucak sen daha bölüme başlıyamıyorsun erkekler karşılıklı sevilir
Statü para boy 190-2 metre yakışıklılık kızların istediği şeyler
Bunların çoğu benim elimde olan şeyler değip
Birilerinin sevgisini beğenisini övgüsünü kazanmaya çalışmak elbette mutsuzluk getirir öncelikle gayeni değiştirmeni tavsiye ederim
Benim bir amacım yok
Bilemezlerdi benim geleceğimi. Onlar bir çocuk istediler ama ben geldim! Dünyaya en az değer veren insan. Onlar normal bir çocuk istediler, eğitim görüp, meslek sahibi olacak, gururlanacakları. Ama ben geldim. Bilemezlerdi bir canavar büyüttüklerini. Onların suçu değil. Ve benim onlara acı çektirmem vicdanen yasal değil. İşte bu yüzden sadece onları düşündüm. Başka kimseyi değil. Ölmelerini arzuladım. Benim dönüştüğüm adamı görüp üzülmemeleri için. Ailemin evindeki yatak uyuyabildiğim nadir yerlerden biriydi. Ama ben kan kustum oraya. Bilemezlerdi… Annem bilemezdi dünyanın sonunu doğurduğunu