Usule uygun davranıyorsun, karakter, doğruluk, Yol yordam diyorsun …. Ama kasmış mı oluyorsun…?
Hep Zarar
Mutlaka fayda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Usule uygun davranıyorsun, karakter, doğruluk, Yol yordam diyorsun …. Ama kasmış mı oluyorsun…?
Karakterli olmak, bir duruşunun olması insanın hiç olmazsa kendisine olan saygısını artırır. Bu pişmanlık sebebi değil övünme sebebi olabilir yalnızca. Fayda zarar algısıyla yola çıkılmaz, doğru olan her zaman kabul edilebilir bir şeydir. Her durumda ve her ortamda kabul görür, güven duygusu aşılar etrafındaki kişilere.
Karakterli olmak fayda görmek için yapılan bir şey değil. Kaldı ki ben mutlaka ve eninde sonunda faydası görülür diyorum. Çünkü kendin gibi olanları çekersin hayatına ki bu ödenen bedellere değer.
Hiçbir yararı olmadı. Sadece yarası oldu. Benim de birilerini yaralamam bu yüzden yakındır.
Herkes öyle öyle yaralıyor …. Yarasız kalmıyor
Ben cidden yaralamadım ama. Sıkıntı orada. Yani bilmeden veya bilerek kırıldıysam kırmış olabilirim ama kimsenin güvenini kırmadım. Bunu kimse iddia edemez.
Ben de aynı ama hayatbtuhaf
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Karakterli olmak zarar verdi sadece.. çünkü kötülerin dünyası burası.
Zararını görmedim hiçbir zaman ama karakter yoksunlarindan hiç haz etmedim tadımı da kaçırdıkları oldu
Faydalıdır. Luffy gibi karakterli olsun
Herşeyi de bilir dmndnd
Karakteri sağlam adam öyle veya böyle kazanır.
Gerçekten öyle mi …. dünya biraz terse döndü sanki
Er ya da geç her insan faydasını görür...
Tüm karaktersizlere inat benm bir duruşm var
Eninde sonunda faydasını gördüm.
Faydasını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?