Sizce bir erkeğin en olgun dönemi hangisidir?
20-30
31-40
41-50
50+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce bir erkeğin en olgun dönemi hangisidir?
Olgunlaşmak yaşla değil yaşantıyla olur. Biri var 50 yaşında kendini asla yetiştirmemiş ve ilerlememiş. Yerinde sayıklamak şöyle dursun her geçen gün gerilemiş. Bir de 20 yaşında biri var her adımını temkinli ve düşünerek atmış. Kendini geliştirmiş ve şov peşinde koşmamış. Yani olay yaştan bağımsız. Yaşıtlarımı da anlamıyorum. 30-40 yaşındakileri olgun zannediyorlar.. Yaşça büyükse adamdır diyorlar oysa o insan bile olamamış.. 10 yaşında çocuğun birçok erkekten daha olgun olduğunu gördüm mesela. Kimse bana yaştan bahsetmesin.
Bu kişiye karaktere göre değişir.. ayni yaşa göre değil.. yaşanmışlıklar göre.. mesela ben bu yaşımda bile kendimi 30 gibi hissediyorum yaşadıklarım yüzünden beni olgunlaştırdı ve biraz da yordu maalesef
Bir kadın nasıl bakar bilemem. Ama benim en güzel zamanlarım 33 ve sonrası oldu. Vücut, sağlık, spor, insanlar ile olan ilişkiler vs hepsi çok iyi.
Cevap
16Cevap
30 undan sonra dusunceler oturmaya ergenlikten cikmaya başlıyor insan orta yaşın kendine göre ağırlığı var.
Değildir cunki akilllanmayan akillanmaz kişilik meselesi devreye giriyor
Bu biraz hayattan aldığı derslere bağlıdır.
31-40 arası..
Olgunluk mu cinsel çekicilik mi? Sadece olgunluk diyorsan +50 tabi ki. Cinsel çekicilik diyorsan 31-50 arası olur.
31 40 arası hemen hemen her erkeğin cinsel anlamda diğer yaşlarına göre daha çekici olduğu zamanlardır. 40tan sonrası da erkeğin kendisine bakmasına göre degisir.
Keşke eksik olmasalar. Çünkü o yaşlarda eğer bakımlı olurlarsa kendi yasitlari olan kadınlardan çok daha çekici olurlar
Hayatta maalesef birçok şey için fırsatın olsa hevesin olmuyor hevesin olsa fırsatın olmuyor.
Hayat sadece pismanliklardan ibaret bana göre. Neyi yaparsak yapalım sonunda pişman olacağız. O yüzden bizim için önemli olan neyden pişman olmaya razıyız neyden değiliz bunu belirlemek.
İnsanlar yapmadığı şeylerin pişmanlığını genelde ağır yaşar. Sürekli keşke yapsaydım der. Yaptıklarının pişmanlığı ise çabuk geçer.
Yaptığın şey suç ise evet ama o ayrı bir şey zaten
Aslında kimseye çok değer vermemen gerekir. Yani sorun yanlış kişiye değer vermiş olman değil. Değer vererek yanlış davranışta bulunmuşsun.
Çünkü artık bir şeyleri anlamış hayatın sadece eğlenceden ibaret olmadığınız farkında.
Yaş fark etmiyor ki insanın düşüncesi ve zekası zaten olgunlaşmış ise o insan her yaşta olgundur
Bence erkeğin en olgun dönemi 30 yaşında 40 yaş arasıdır
30 sonrası diye düşünüyorum.
Aklını kullandığı yaşlardır.
30 yaşları olabilir bence
Bir soru sordun cevap vermedim fazla üstelemesen mi acaba
Pardon? Soruya göre cevap veriliyor farkında misin acaba
Cevaplardan memnun değilsen o halde olgunluk sizce yaşla mi alakalı yoksa düşünceyle mi diye sorabilirdin
Kendinle tutarsızlık içerisindesin bb
Tamam sal beni abi en büyük sensin Sjsjs
Bi kadınla olgunluk konusunda yarışamaz maalesef duygusal zeka başka bişey ama bu tabiatlarında var gerçi hanımlarda fazla içsel bakar herşeye zor bi soru
Yüzdeye vurulduğunda istisna işte illa vardır tabi çoğunluk olması lazım ki kabul görsün teoriniz
Otuza dogru ve sonrasi bence
Kendini yetistirme tarzina bakar
41-50
Erkekler geç olgunlaşır
30 dan sonra 💅
50 den sonra
30dan sonrasi
Yasanmislik ve karakteristik
Dogru kisiden azar isittigi donemdir :D
30 dan sonrası
40+ ancak olgunlaşıyor
Her yaşın bir güzelliği vardır