Erkeklerin en çapkın oldukları dönem ne zaman size göre?
Bana göre; 40+ yaşlarında raydan çıkıyorlar

Erkeklerin en çapkın oldukları dönem ne zaman size göre?
Bana göre; 40+ yaşlarında raydan çıkıyorlar
Belli bir yaşa kadar gençlik, ergenlik dönemleri diyorum, çünkü ileriki yaşlar karakteristik bir şey, ergenlik henüz oluşum sürecidir yani olabilmesi normal ama ileride bir tercihe döner. Ergenlikte bile karakterini oturtanlar var ama ille bir cevap vermem gerekiyorsa ergenlik derim.
Her yaşta çapkın olmaya meyilliler.. 35-45 yaş arası en tehlikeli dönemdir.. Üzerine orta yaş krizi de eklenince pimi çekilmiş bomba gibi olur.. Adil Yıldırım’ın tabiriyle sırtlan milleti..
Doğru hala bende iş var diyebilme psikolojisine giriyorlar
Cevap
24Cevap
40'dan sonra çapkınlığa devam eden erkeği teneşir paklar inşallah...😄
Amiin
@ȺყαBαƙαɳ çapkınlık yapan varsa gömerler inş...😄
Katılıyorum her yaşta talepleri yanıtsız bırakmıyorlar ancak andropoz sonrasında daha kötü bir hal alıyorlar
Bunun yaş ile ilgisi yok. karaktersiz olan her yaşta çapkınlık yapar bu ülkede..
Bence her yaşta yeter ki fırsatını bulsunlar.
Katılıyorum
Ben yasının olduğunu düşünmüyorum 🤨 erkekler net güvenilmez!
Akıllanacaklardı yaşlarda raydan çıkıyorlar. 35 üstü tehlike başlıyor.
Öyleymiş maalesef
5 yaşında gene başlar o yapısıyla alakalı yaşla değil her yaş sana çapkınlık ediyor mu
Orası öyle tabi ama mesela 40'na kadar hiç çapkınlık yapmamışken 40 ve sonrasında uçuşa geçiyorlar anladın mı bunu sorguluyorum neden yani
Nasıl hiç sevgilisi olmamış mı
Çapkınlık ne demek? Sevgilisi olmak demek mi, sevgilisi ya da eşi varken başkalarına gitmesi mi demek?
Aynen evet herkese yavşar sevgilisi olsa eşi olsa bile senin yaşın kaç ki çapkın birine mi tutuldun
Eşim ihanet etti
Nasıl yani eşin seni aldattı mı o yüzden başkalarına bakıyor
karakter meselesı eğer karatersızse kopeğe bile halenır asılır
Yaşla alakasi Yok bence içi bozuk olan her zaman bozuk
Bence kendini ekonomik olaak guvemde hissettigi yaş
Vurucu team den ise her yasta yapar ben yasa inanmıyorum fırsatını bulan sniper çakar her türlü
Hayır aksine daha temkinliyim. malum siz kadınlara güven olmuyor pek. o yüzden uzak durmak en mantıklısı..
İki kişiden biri oluyoruz işte ya madur edilen ya madur eden
Ben genelde mağdur edilen tarafta kaldım. o yüzden şimdiki tavrım. uzak durmayı tercih ediyorum. genelleme yapmıyorum ama bir adım atma gereği de duyamıyorum.
En iyisini yapıyorsun
yaşı yok bunun penis kalktığı sürece bulduğumu s*kerim ben şahsen
Sen zaten kendin icin cevabini vermişin :d
Evet sizin cevapları da merak ettiğim için sordum
Parası varsa her yaşta hatta 10 yaşında bile
Yapmaya niyetlenince erkekler parayı da her şekilde hallediyorlar borca bile girer bunlar bu uğurda
onun yaşı yok. yapabildiğini görünce başlıyorlar
Sadakat önüne fırsat çıkınca belli ediyor kendini fırsat yokken atıp tutmak kolay iş
Her yaş :) 😂ama 20 den 40 kadar en hızlı dönemler
50 sonrası ile evlenmek lazım o zaman 🙄
😀hayır kadınlığı hissettirirsen aşık edersen çözümü basit
Öfff hem çapkınsınız hem de ara gazı veriyorsunuz 😄
😅😀 evet ama kadınlığı konuşturma marifeti elinizde hem çapkın erkeğin geçmişinden mi korkuyorsun
Geçmişi pırıl pırıl geleceğini yaktı ama
Nasıl yani
kendilerini buldukları zaman
Kendilerini bulunca sapıtıyorlar mı yani
İlkel yaşama dönüş yaşıyorlar hmm anladım
"Bazı" erkekler hayatının her döneminde çapkın oluyor
35 üzeri aranmaya başlarlar
Neden sence
Standart yaşam hep aynı gel gitler ilgisizlik cinsellik bunlar tetkikler
Hepsi yolundaydı ama
Sana göre öyledir 😂
Yo kendide söyledi senden daha iyi değildi hiç bir konuda dedi zaten kendi bırakmış tiksinip. Ama geç kaldı bende onu bıraktım oturup avucunu yalasın.
Pişman mı olmuş niye gitmiş peki senden fazlasi neymiş
Çok karışık bir konu , evli bir arkadaşının yuvasını kurtarmak isterken tuzağa düşürülüyor sonrasında eşine söylerim tehtitleri ile devam ediyor en sonunda eşim resti çekip bırakıyor ve ertesi gün kadın bana foto video atarak mevzuyu patlatıyor
Video da ne vardı peki
Cinsel değil öyle yerken gezerken falan
Sen ne dedin peki buna
Kabullenmedim ne olursa olsun korksa bile bunu göze almamalıydı , duruşunu koymalıydı ortaya. Boşanma kararı aldım benim için bitmiştir
Sen pişman mısın peki
Kararımdan dolayı sorduysan tabiki pişman değilim
Pişmanlık neyde var peki
Ona bu kadar inanıp güvendigime pişmanım. Benim eşim bekar adam kadar özgürdü, evli arkadaşları hep imrenirdi onun evliliğine, ne arkadaşları ile çıkmasına karışırdım ne de eve geldiği saate
Bu kadar boş bırakırsan sonuç böyle olur
7yil flört 14 yıl evlilik hayatımız var ve bu hep böyleydi. Biz her zaman birbirimize güvenmeyi seçtik , hayatımızı birbirimize zehir etmedik. Bugüne kadar da bana en ufak hatası olmadı
Yani sebep bu değil buna emin ol. Yapmak isteyen adamı sıkı tutsan da yapar , içinde olanda yapsın be yapsın da ne kadar haysiyetsiz olduğunu görmüş olalım.
Bende özgürdüm benim de fırsatım vardı beni de çok isteyen vardı ben neden yapmadım? Neden kimseye o kapıyı açmadım. Başı boş bırakılan hayvan değiliz biz insanız duruşun yoksa, doğruların yoksa adam değilsin işte bu kadar basit başka şeyleri bahane etmeye gerek yok
Sonuç olarak böyle olmamış tabi bir yerde bı hata olmuş ya da bosvermelik de diyebiliriz evlilik de yorulmuş olabilir
Keşke öyle olsaydı yorulmuş bir evlilik olsaydı da bende buna sığınabilseydim ama değil işte aşkımız bile çok tazeydi hiç hak etmedi bu evlilik bu ihaneti... Neyse sağlık olsun
Şimdi ne yapıyor peki veya sen ne yapıyorsun
O takla atıyor beni tekrar kazanmak için bir ara kendine zarar vermeye falanda kalktı. Ben ilgilenmiyorum. Haziran'da boşanacam kızımın okulu tatile girsin diye beklemedeyim, kızım bu süreci tatilde atlatsın istiyorum
Daha da soru sorma yeter da 😅
Peki tamam sormam 😂
Bana göre çapkın erkek her yaşta çapkın
Çapkın olmaz her erkek.
Erkek çapkınsa yaşı yok bunun
Erkekler her zaman çapkındır
Onlar her yaşta çapkındır
Çalık çapkındır bunun bir yaşıyok ne yaziki 😒😒😒
35-40 yaş aralığı
35 civari
35 sonrası
Yaşla ilgisi yok doyumsuzluk