Ben gülüşlerimin arkasına saklanmayı öğrenemedim
@deli1man
@deli1man
Acımı içimde yaşarım , kimse tam olarak ne kadar acı duyduğumu bilemez ve göremez. Çünkü bunu kendi içimde yaşayıp , çözüp, atlatmayı daha çok seviyorum. Başkalarının yardımı, desteği bana iyi gelmiyor
Savaşmak iyidir göstermeyiz açımızı güçsüz anlarımızı
Acılarımı bastırmayı değil bir süre dibine kadar yaşamayı seçiyorum. Ağlayacaksam ağlıyorum, kendimi bir süre her şeyden soyutluyorum, kısaca hayata kısa süreliğine ara verip, molaya giriyorum.
Ama sonradan kaldığım yerden devam ediyorum. Acılarımdan yine kaçmıyorum ama beni teslim almasınada izin vermiyorum. Acılarımın yasını tuttuktan sonra gülüşlerimin arkasına saklıyorum.
Acılarımı saklamiyorum yaşıyorum. Birileri beni yargılar veya ne düşünür diye yaşamayı bırakalı çok uzun zaman oldu. Ne hissediyorsam onu yaşıyorum saklamiyor veya saklanmiyorum hiç kimseden korkmuyorum.
Elmalı kurabiyenin arkasına saklıyorum acıları kökten siliyo ajakskkskdkfkflgllhl
Bu konuyu hallettik sanıyordum 😂😂
Ee tatlıya bağlamıştık sana da ikram ettim ne güzel bugün niye yine başa döndük 😂😂😂
Bugün de pasta yapqyım diyorum foti atıyım mı😂😂😂😂
Seni bi gergin görüyorum dünden beri hayırdır inşallah merkür mü geriliyo nedir ajskxkxkckckckckckck
Çok becerikliler ellerim dimi bu biraz canını sıkmış olabilir haklısın akskskskdkdkdldldlf gülüşlerin arkasına saklanıp saklanmadığını test edeyim dedim doğru saklanmıyorsun hiç ama ben çok iyi saklanabiliyorum.
Sobelersen bütün pasta senin 😂😂😂😂
Başarılar o zaman
Cevap
7Cevap
Ben saklamam.. zaten acılarımı belli ediyorum ister istemez.. çünkü yüzüme mutlaka yansıt.. ayrıca duygularımı da açık yaşarım
Ne güzel
Acımı dibine kadar yaşamayı tercih ederim, yaşamazsam o acı sürekli hortluyomuş gibi oluyor çünkü...
Görsel olarak belli olur içimde yaşadıklarım ama ifade etmeye gelince zorlanırım çoğu zaman..
Ben acılarımı gülüşlerimin ardına saklamayı öğrenelli çok oldu...🙋
Tabikisiyle bunu yapamazsan hayattan koparsın küsersin çabuk savrulursun oyuzden bazen acının üstüne gitmek gerekir
Doğrudur biz de zamanla öğrendik bunu üzülmek kaçmak ağlamak çare değilmiş meğer sende başarırsın emin ol sen hep iyi olucaksin ki ailene çevrene faydan olsun
Yok olmak ta güzeldir bazen daha iyi bir varoluşla geri dönersin çünkü herkes kendi hikayesinin kahramanı oluyor
👍🙋🤗👍
Yalnizken butun acilarimi yasiyorum. Kalabalik ortamda kimse herhangi bi derdimin oldugunu anlamaz. Kimseye negatif enerji verme hakki bulmuyorum kendimde.
Yalnızken yaşamak, yüzleşmek. Bsşkalarının yanında dirayetli olmak. Bu şekilde özsaygın da artıyor 🙂
Güçlü görünmeyi severim ama acılarımı saklama adına sahte gülücükler de atamam. Her yorulduğumda derin bir nefes alır yoluma devam ederim. İradem bilirimki hep benimle sapasağlam ilerleyecek bu yolda. Hayat bu, üzüleceğiz de güleceğiz de.
🌸
Çok mersi.
Kimseye yansıtmasam, kendime saklasam bile de yine de yaşarım içimde,, hissedilmeyen bir acıyı aşamazsın da..
Ben yaşamayı tercih ediyorum ama izleri her zaman kaldığı için sonrasında gülüşlerime saklamam gerekiyor
Acım varsa insan içine pek çıkmıyorum. Yalandan gülümsemekten daha iyi bir adım oluyor benim için.
Aynı fikirdeyim
Acımı gülüşlerimin arkasına saklamam. Yaşamayı tercih ediyorum..
Saklarım. Bilinçli olarak yapmam bunu yapısı gereği böyle biriyim
Kimse dokunmasın diye saklayarak yaşamayı tercih ettik.
Yaşamayı genelde ama her yerde yaşayamıyor insan 😄
Gerçek acı çeken böyle şeyleri buraya yazmaya gerek duymaz. Ama duygusal serseri erkek tarzıyla belki bişiler yaparsın
Gülmeyi de bıraktım.
saklamayı tercih ediyorum :/
yaşamayı tercih ederim
Artık saklıyorum.
Saklamayı
en mantıklısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?