Sizce bu erkek neyin kafasını yaşıyor? Pişman olur mu olmaz mı?

Sevgilimden ayrıldık çünkü çok ilgisizleşti , hep meşguldü, umursamaz pervasız halleri beni deli ediyordu. Sinirlendim ağzıma geleni yazdım ayrıldım, cevap bile vermedi. Böylece bitti. 15 gün geçti şimdi yeni biriyle çıktığını duydum. Duyduğuma göre kız hemşireymiş ve kesinlikle benim kadar güzel değil, ayrıca biraz da rahat bir kızmış.

Düşünsene, sen basit bir maliyecisin avukat kızdan ayrılıp hemşire kızla çıkıyorsun. Bari güzel olsa o da yok. Tipi çok basit. Ben o kızın yanında Prenses gibi kalırım. Hem o kız onu benim kadar sevecek mi hiç sanmıyorum. Ayrıca bu arada bana ciddi bir miras kalmak üzere , dava son aşamasında, ben de bu paralarla evlenip onunla dünya turu yapmayı planlıyordum. Adam beni bırakıp başkasına gitti iyi mi?

Bu arada genç yakışıklı bir savcı da benden hoşlanıyor, ilgisini belli ediyor ama ben eski sevgilimi kafamdan atamıyorum ve bunun ilgisine karşılık veremiyorum. Öteki arayıp özür diler mi diye hep telefon bekliyorum. Nalet olsun içimdeki bu aşka ve sadakate! Hiç kolay unutan çapkın biri olamadım. Beni bırakıp o basit kızla nasıl çıkar yaa aklım almıyor. Arkadaşlarım da bu savcı ile çık diyorlar ama aklımda başkası varken bu adama da yazık. O aklımdayken bütün erkekler bana dünya ahret bacım gibi geliyor. Çok beter bir illlet bu aşk! Tek hatam onu çok şımartmak ve şımarıp ilgisiz davranınca kavga etmek oldu. Hiç de taktik beceremeyen düz biriyim maalesef.

Sizce eski sevgilim pişman olur mu olmaz mı? Dürüst cevaplar verin lütfen

Sizce bu erkek neyin kafasını yaşıyor? Pişman olur mu olmaz mı?