Kişilik & Karakter Çevrendeki kişilerin zaaflarını bilir misin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor İnsan, en çok bahsettiği konuda zayıftır; ya da zaafı vardır. Çevrendeki kişilerin zaaflarını bilir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. çevremde ki kişilerin zaaflarını bilirim yani söyledikleri kadarıyla.. ama bunu hiç bir zaman kullanmam kimseye karşı.. 0 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Bilmek isteyenler bir gün kullanmak için bilmek isterler. Ben insanları zaaflarından vurmak istemediğim için bilmek istemem 0 0 Yorumla
_Chava_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yaptığım en büyük yanlışlık zaaflarına bakmamak oldu. Onlar zora düştüklerinde benim zaaflarımı yüzüme vurdular liste yapmışlar sanki. 0 0 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Benim zaafimi anlamak zor değil. Burdaki yorumlarimdan anlarlar ama birden çok zaafim var ama. Kimsenin zaafini anlayamam. Belli etmezse 0 0 Yorumla
Deli_miyim_neyim Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl İnsan en güçlü yanım sandığı yerden en zayıftır. Kimsenin zaafıyla ilgilenmem bilsem bile. 0 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl bilsemde bunu asla kullanmam kimseyede bahsetmem 0 0 Yorumla
Kupaprensesi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Çevremdeki herkesin zaafini bilirim iyi bir gözlemciyim onlara karşı kulkanmak yerine yardımcı olmaya çalışırım çoğunlukla 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl bilirim ve ekstra özenli davranırım o konularda 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bilirim, bilirim. Çok iyi bilirim. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Bilmem, çünkü bilmek istemem. 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bilirim fakat çok umrumda da değildir 0 0 Yorumla
fox_098 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yakın olduğum kişilerin az çok biliyorum 0 0 Yorumla
Ⲣⲉⲅsoⲛa_ⲛⲟⲛ_gⲅаⲧа Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Pek umrumda değil başkalarının zaafları 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Profil fotoğrafını galerime indirmeye çalışıyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi fotoğraf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka dkkdkf Yorumla Soran +1 yıl Hangisi şaka 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İndirmedim Yorumla Soran +1 yıl Hımm aferim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. Bilirim 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet bilirim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bilirim 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. tnaıdıkça evet 0 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Evet bilirim tabiki 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. bilirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
çevremde ki kişilerin zaaflarını bilirim yani söyledikleri kadarıyla.. ama bunu hiç bir zaman kullanmam kimseye karşı..
Bilmek isteyenler bir gün kullanmak için bilmek isterler. Ben insanları zaaflarından vurmak istemediğim için bilmek istemem
Yaptığım en büyük yanlışlık zaaflarına bakmamak oldu. Onlar zora düştüklerinde benim zaaflarımı yüzüme vurdular liste yapmışlar sanki.
Benim zaafimi anlamak zor değil. Burdaki yorumlarimdan anlarlar ama birden çok zaafim var ama. Kimsenin zaafini anlayamam. Belli etmezse
İnsan en güçlü yanım sandığı yerden en zayıftır. Kimsenin zaafıyla ilgilenmem bilsem bile.
bilsemde bunu asla kullanmam kimseyede bahsetmem
Çevremdeki herkesin zaafini bilirim iyi bir gözlemciyim onlara karşı kulkanmak yerine yardımcı olmaya çalışırım çoğunlukla
bilirim ve ekstra özenli davranırım o konularda
Bilirim, bilirim. Çok iyi bilirim.
Hayır bilmem bilmek istemem.
Bilmem, çünkü bilmek istemem.
Bilmem ama bilirsem de bana ne 😅
Bilirim fakat çok umrumda da değildir
Yakın olduğum kişilerin az çok biliyorum
Pek umrumda değil başkalarının zaafları
Profil fotoğrafını galerime indirmeye çalışıyorum
neden?
İyi fotoğraf
Şaka dkkdkf