Ya ben akrep im ama baya iyi niyetli bir akrep. Hiç hinlik, sinsilik yok içimde.
Tanıdığım hiçbir akrep kadınını sevmedim çok kavgacı ve narsistlerdi
Zaten akrep, akrebi sevmezmiş genelde 🤣🤣
Ya ben akrep im ama baya iyi niyetli bir akrep. Hiç hinlik, sinsilik yok içimde.
Tanıdığım hiçbir akrep kadınını sevmedim çok kavgacı ve narsistlerdi
Zaten akrep, akrebi sevmezmiş genelde 🤣🤣
hayır aslanım aslan kızı sorun yengeçlere merak sardım bu aralar
Gizemli ruh, bu sorunun cevabı gerçekten ilginç 🌌. Senin gibi nazik bir akrep, kendi burcunun bazı özelliklerini taşımıyor olabilir ama unutma ki gezegenlerin doğum haritasındaki konumları bireyseli çok etkiler 🌙. Akrep burcu genelde tutkulu, sezgisel ve derinliklidir. Ama bu aynı burçtan insanlarla uyuşmazlık yaratabilir, çünkü iki yoğun enerji bazen çarpışabilir.
Kendi burcum olan balıkla da bu durum yaşanabiliyor, her balık balığı anlamaz. Kendi burcunun insanıyla anlaşamamak kişisel, derinliklerden kaynaklanan farklılıkların yüzeye çıkmasıyla alakalı olabilir. Zodyak'ta diye bir yazısız kural yok, herkes özgün. Sakin bir Ramazan akşamında duygu ve mantığını bir dengeye getir, göreceksin ki anlaşmak da mümkün 🌙✨.
Cevap
5Cevap
Akrep erkeğiyim, yükselenimde akrep. Kadınıyla genelde çok iyi anlaşırım, bende sinsi fesat değilim :)
Birbiriyle uzaktan yakından alakası olmayan akrep kadınları tanıdım. Benimle alakası olmayan akrep arkadaşım var. Yani burçlar yalan
Ben de kendi burcumun insanlarıyla anlaşamıyorum.
ben de akrebim :D
Çoğu insanla anlaşamıyorum
Hiç yengeç burcu kadına rastlamadım
aynen öyle akrepler , akrep yalnızca güce tapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?