#selamgençlik ☕☕ #KişilikKarakter #Aşırı mı zekiyiz, aşırı mı öngörülüyüz, aşırı mı şüpheci ve önyargılıyız? #Eskiden kimseye güvenmezdim, artık insanlar bana güvendiklerinde de güvenmeyeceğim sdfsd #tubasueda 🍀🖤🗝️
Hayatta gerçekten karakterli biriyle muhatap olduktan sonra arkasından onda kesin bir "şey" var diye düşünmemiz neden olur?
Güvensizlikten... Kimseye güvenememekten... Karşısındaki kişi gerçekten karakterli ve güvenilir biriyse bile şüpheyle yaklaşıyoruz. Acaba bir şey mi planlıyor ya da niye bana bu kadar samimi diye. Sadece güvensizlikten başka bir şey değildir bunun cevabı
Bunun birkaç farklı sebebi olabilir. En başta eğer bu şüphemizde haklıysak, onun dış görünüşüne bakarak çıkarım yapmış olabiliriz. Hatta bununla ilgili bir Bence yazmıştım. O kişinin bir özelliği bize eskiden tanıdığımız karaktersiz birini anımsatıyor olabilir.
Eğer haksızsak da hayatımızda karaktersiz insanlarla tanışa tanışa artık istemsizce herkese karşı cephe alıyor olabiliriz.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hayatta gerçekten karakterli biriyle muhatap olduktan sonra arkasından onda kesin bir "şey" var diye düşünmemiz neden olur?