Eski sevgilimin herkesin içinde üzerine yürüdüm kendimden nefret ediyorum?

Eski sevgilimden ona çirkin olduğunu söyleyip ayrılmıştım. O iğrenç hareketimden ve bir mekanda herkesin içinde üzerine yürüyüp hakaret etmemden dolayı aradan seneler bile geçse her gece aklıma getirip uyuyamıyorum ve kendimden nefret ediyorum... Paronayak bir yapım var ve her seferinde olumsuz düşünen biriyim. Bir gece nedensizce benim hakkımda kötü konuştuğunu düşündüm ve her zaman gittiğim mekana gittim. Arkadaşlarımla bira içiyordum. Onu ilk gördüğümde hiç bir şey demedim ancak alkolün de verdiği öfkeyle bir anda üzerine yürüdüm ve herkesin içinde hakaret ettim. Oysa asla onu yapacak biri degildi o kız. Kendimden o kadar nefret ediyor ve o kadar pişmanım ki sizlere o duyguyu bile anlatamam... Her gece ona yaşattığım korkunç günleri düşünerek ağlıyorum. Keşke hiç olmasaydı. Geçmişimden nefret ediyorum. Her ne kadar o eski günlerdeki biri olmasam da yaptığım tüm o pislik davranışlarımdan dolayı kendimi öldürmeyi bile düşündüm. Çünkü her zaman pislik biri olarak kalmamdan ve daha fazla kalp kırmamdan korkuyordum. Türlü psikiyatrik ilaçlar kullandım ve hala kullanıyorum. Belki beni değiştirir diye... Özür dilemek istiyorum ancak asla ona bakacak yüzüm yok. Bir gece yine onu gördüğümde kendimi cesaretlendirip yanına gittim ve özür diledim. Benim yüzümü bile görmek istemediğini söyledi ve kesinlikle sonuna kadar haklı. Belki de benim yüzümden travma yaşadı belki de artık kimseye güvenmemeye başladı. O kadar utanıyor ve o kadar kendimden nefret ediyorum ki bunu kelimelere bile tam olarak dokemiyorum... Eski benden eser bırakmadım ve her seferinde kendimi biraz daha geliştiriyorum. Çok saygısız ve açıkçası şerefsiz biriydim. Beni en çok yoran ve panik atak yaşatan şey ise gecmisimle yüzleşmek. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi asla affedemiyorum. O çok iyi bir insandı bana asla saygısızlık yapmadı. Ancak ben narsist benliğimi beslemek için onun sevgisini kullandım. Kötülüğün yüz bulmuş haliydim. Çok pişmanım. Ona çok kötü davrandığım için. Ona saygısızlık yaptığım için. Keşke hiç böyle bir pislik karakter olmasaydım. Hatta keşke hiç varolmasaydım. Bir gün geçmişimde yaptığım şeylerin pişmanlığına dayanamayıp kendimi öldüreceğimi biliyorum. Ancak arkada ailemi de bırakmak istemiyorum. İyi biri olmaya çalışıyorum. Ancak her klne kadar iyi birine dönüşsem bile yaptığım şerefsizlikleri unutamayacağımı biliyorum. Çok üzgünüm. Hem de çok...

Eski sevgilimin herkesin içinde üzerine yürüdüm kendimden nefret ediyorum?