Günaydınn.. Oncelikle lütfen ters konusmayin istemeyen yazmak zorunda degil okumadan bile gecebilirsin isine gelmeyen yerde..
Yardima ihtiyacım olmasa da yazmazdim yine baslamayin yok etkilesim icin bilmem ne diye..
Neysee konuya gelcek olursak daa bi kac gun once bisi ogrendim ve moralimi fazlasiyla bozmaya yetti.. Eski kocam evleniyomus daha soyadimiz bile degismeden.. O tipsiz adam bildigin evleniyomus.. Parasi yok yemeye ama evleniyomus.. Kiskanmak degil de yani beklemiyodum kime el atsam degerleniyo.. Bense oylee moralimi bozuyorum..
Surekli sinir stres yapıyorum herseyi ve tansiyonum nabzim yuksek oluyo tansiyon yine çok cikmaz oldu ama nabzim dusmuyo kalbime batiyo gibi oluyo.. Kendi kendimi uzerek hastalanıyorum ve yasamayi zor hale getiriyorum..
Simdi diceksiniz ki ee bize ne... Ozellikle gece yazmadim sapiklar dadanmasin yine diye normal kisileri bulabilmek adina.. Ben hayatimi programli yaşayamıyorum ve bu çok sorun getiriyo.. Bunun için yardim almaya karar verdim icinizden 1 gönüllü istiyorum hayatimi duzene sokmak için.. Icine spor da katcam tabii..
Artık kendimi salmaktan vazgecip eski halimden de iyi olma yoluna girmek istiyorum.. Herkese göstermeliyimm.. Lütfen yardiimmm.. Icimdeki karanliktan kurtulmaliyim.. Yoksa sonum pek iyi değil gibi.. Umarım bunu da dalga konusu olarak gormezsiniz.. 🙏
Kabadan bisiler anlattim unuttuklarım ve söylemediklerim var bekliyorum 🤷♀️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer