Size bir sorum olcak da yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar iyi akşamlar bir sorum olcak şimdi benim 2 aylık bir ilişkim var çok şükür çok güzel gidiyor evlenmeyi düşünüyoruz ve aramızda hiç cinsel bir şey olmadı şimdiye kadar çünkü sevgilim bana evlenmeden senle bir şey yaşamak istemiyorum evlenince yaşamak istiyorum hatta şuana kadar dudağımdan öpmedi bile evleninceye saklıyoruz ikimizde. Her neyse ama sorum bu değil şimdi bazen sevgilim şey kafasında sen benimsin önceden evet istediğini yapabiliyordun ama artık benimsin o yüzden izin vermiyorum kafasında ve aşırı kıskanç yani tahmin edeceğinizden çok fazla kıskanç birisi. Ve benimsin kafasında olduğu için beni biraz korkutuyor bazen şey diyor mesela konuyu şeye getiriyor 2 kez bu konuyu açmıştı bunu bazı eşler var karılarını kıskançlıktan cinnet geçirdigi için bıçaklıyor öldürüyor vuruyor bazen karıları boşanmak istediğinde eşleri onu kafaya takıyor bırakmıyor peşini falan dedi ve bende işte böyle dediğinde bı kötü oluyorum malum haberlerde çünkü görüyoruz öyle kişiler sevmiyor seven insan kıyamaz falan dedim bende neyse. Bir ara da bana şey dedi ben ondan ayrılırsam ya da sevgilim benden ayrılırsa ben yine de senin başka sevgili yapmana izin vermez çünkü artık benimsin dedi yani bende biraz şüphelendim hani biraz öyle şiddet uygulayan biri mi acaba evlenince çok mu kısıtlar falan diye düşündüm şu an bile kısıtlıyor. Kontrolcü biri yani bana ulasamasin diyelim direk ablamı arıyor sevgilim nerde falan diye yani. Kıskançlık derecesini söylesem ben onla aynı yerde çalışıyordum bir keresinde ve bir tane adam vardı adamla bir şey konuşurken yüzüne 5 saniye bakmışım falan filan diye beni azarladı bir daha yüzüne bakmicaksin başın eğik olsun dedi. ya da diyelim ben işyerinde çalışan bir adam bana bişi dedi geçen hafta oldu bu olay adam bana bişi dedi bana komik geldi sesli bir şekilde güldüm yani hafif kahkaha attım işte bana dedi ki bir daha hiç bir erkeğe karşı gülme güleceksen de kendini tut dedi niye diyince gülüşün çok güzel ve zoruma gidiyor başkasının duyması görmesi falan dedi. Ki bunlar bir kaç örnek yani

Size bir sorum olcak da yardımcı olur musunuz?