Ebru sanırım gülerken üstünü başını yırtıyor olmalı kendini Kaybedip sonra suçu başkasına atıyor 😃 gülerken bir anda elleriyle üstünü kapatmaya çalışan bir kadına hiç rast gelmedim 😂

Ebru sanırım gülerken üstünü başını yırtıyor olmalı kendini Kaybedip sonra suçu başkasına atıyor 😃 gülerken bir anda elleriyle üstünü kapatmaya çalışan bir kadına hiç rast gelmedim 😂
Aşırı gülmekten vücut ısısı yükselince üzerindekileri çıkarma iç güdüsüyle hareket edip serinleme ihtiyaçları hasıl olmakla beraber bunu komik erkeklere bağlayan tek dişi kalmışçasına canavarlaşan Ebru'nun dediklerine katılmadığımı beyan eder, esenlikler dilerim.. 😄
Ebruya katılan varsa aklından şüphe ederim hele ki pempişse herkesin içindeki mizah bir anda gelişir aman diyim😃
Cevap
6Cevap
Komik ve eglenceliyken değil. Ciddileşip derin dalış yapmaya başladığında tehlikeli oluyor..
Tehlikenin farkındaysan tüpsüz dalmazsın olur biter tek sorun bu olsun 😀
Ben bir tehlike görmedim, ebru işi karıştırmış olmalı... 😄😄
Ebru eğlenmekle fingiremeyi karıştıranlardan 😃
Ebru bu kafayla çabuk harcanır...😄
Ebru da bozuk para gibi harcanmak için varım diyor sanki 😃
Değerim yok dercesine, ederim bu mu diyo ki...😄😄
Güldür güldür soyunuyor tövbest 😂
Neyse karışmayalım ebrunun işine.😄😄
Ebrularda gülebilir diye komu spotu yapacam şimdi :))
Ağızlarıyla gülsünler üstlerini başlarını yırtmaya ne hacet var...😄
Kızın suçu yoktur belki de elbiseler kalitesizdir be 😃
Bütün suç elbisede...😄
Elbisenin garantisi ne kadar acaba
Satıcı ebru Gülen'e kadar 😂😂
Hayır değildir.. bende komik ve eğlenceliyim bizden zarar gelmez.. sdfsd
Bence Ebru çıplak olmak için yer arıyormuş, bu da en saçma bahanesi
Komik ve eğlenceli insanlar birçok kişiyi kendine çeker. Bazıları hariç.
Ebru hakkında doğru konuş lütfen,😀 ebru gülmek bazen çırılçıplak kalmaktır adı bir çalışma yapmak istemiş bir nevi sanat için soyundu ;))
Komik ve eğlenceli insanlar aynı zamanda zeki insanlardır. Zeki insanlar tehlikelidir. Ebru haklı.
Tehlike olarak görmen şaşırttı beni açıkçası aptal ve komik olmayanlar kadar tehlikeli değiller halbuki
Bu açıdan değerlendirmişsin eğlenceli olması tehlike yaratmıyor tehlike kişinin tamamen kendisi diyorsun bu her iki cins içinde geçerli haklılık payın var bu açıdan.
Öyle bir diyosun ki sanki ne olursa olsun sana asla hak vermez mişim gibi seni öldürebilirim ama hakkını her zaman veririm 😃
Yiğidi öldür hakkını yeme demek istedim yoksa kadına kalkacak bir elim varsa da çikolata yerken bulaşanı silmek içindir be 😃
Sonunda kavga edeceğiz Öngrölü kadınsın vesselam iyi geceler hadi git 😃
Tarihin tozlu raflarına birimiz gömülmeden geceler iyi olsun 😃
Görselden ziyade komik erkeklerin karanlık bi tarafı olduğunu düşünürüm hep.
Seni bu düşünceye iten nedir peki
İlginç bir tespit peki sen ne kadar psikopatsın
Güzel bir örtbas bulmuşsun kendine :))
Kimse soyunmadı ben espri yaparken emin değilim ebru bildiğim doğruları değiştirdi 😂😂
Haha biliyorum bu espriyi yapmazsam olmazdı 😂
Hayır ben senin bildiğin komik erkeklerden değilim 😃
Beni biliyor gibi konuştun az önce şimdi sen hangilerindesin diyosun olmaz ki😃
Beni sadece bu dar kalıba sokamazsın zorlama 😃 komik olmamdan daha güzel yönlerim varken neden azla yetineyim :))
Hayat biz mütevazılar için çok yorucu olabiliyor bazen :)) not tutuyorsan ekleme yapabiliriz yaz kızım 😂😂
Karanlık tarafıma bir mum yakma zahmetinde bulun aydınlık olmasa bile romantiklik sekmemiz açılsın 😃
Ooo yeni bir tikimiz oldu bence bunu kutlamalısın pastalar yapılsın çaylar demlensin ortalık hiç olmadığı kadar şenlensin 😂😂
Çok uyanık +√ bende seni not alıyorum o kadar şeyden sadece şenlensin diyemezsin hani pasta hani çay 😀
Bazıları söylenmez onlar bende kalıcak ama 3/5 not aldım. Sözde kalmasın pasta borcun var bana 😀
Hadi senle bir oyun oynayalım hakettiğimiz kadarını alalım birbirimizden var mısın 😀
Şimdi değil ama daha müsait bir anda oynayalım. Biraz işlerim var akşam müsait olduğun da yaz bana, oyun basit merak etme ben sana her şeyi öğretecem 😀
Hayır be rahat ol eğleneceğiz oyun falan sadece eğlence sekmemiz olacak ama pastamı yapmazsan kork benden 😀
Lütfen sen sadece çay yap tamam beceriksiz notunu da aldım 😀
Mutfakta beceriksiz olarak güncelleme attım tamam 😀 peşin hüküm yok oyundan sonra hüküm vereceğiz :))
Tehlikeli sinsi erkek türüüü :)) ha her güldürene de yüz verecek değiliz yaa.. güldük bitti :)))
Aferin böyle uslu ol hep 😃
Aslında buldum ama düne gönderme yapmak istemişimdir belki de ;))
Komik kızlar daha iyi bence. Hem seni güldürüyor, hem de memesi var, süper bişi yani shjdjdkd
Meme önemli de bizimde var sadece şişkin değil diye yok sayma 😂
Ben ebruşa katiliyorum
Güldüren Erkeklerden uzak durun!!
Pis şeytantüylüler
Ah ah
Şeytan tüyü bitmemiş yetimler var hakta kalırsın yapma 😃
Hahhaha bence değil ender bulunan turevlerden onlar
Komik ve eğlenceli insanların tek zararı kendilerinedir
Cok komik ve eğlenceli olup kendi sınırını ve başkasının sınırını asiyorsa komik soyle dursun antipatik geliyor
Hangi tiplerden bahsettiğini anlayabiliyorum site de çok fazla mesela biraz yüzüne gülen kadınların basit elde edilebilir olduklarını düşünerek hemen mesaj kutusuna doğru yolculuk yapmak da buna dahil edilebilir. 😃bunun bir de kadın versiyonları var ki onları konumuza dahil bile etmek istemiyorum.
Erkeği de kadını da sığ gösteriyor.
Sadece sığ mı sığır da gösteriyor yalak hepsi nefret ettiğim tipler
Uslubumu cok bozmak istemedim diyelim
fark ettim ben bozdum ikimizin yerine 😃
Tesekkur ederim
Rica efem
Tehlikeli olduklarını sanmiyorum.
Bence de enerjisi yüksek ve genelde zeki insanlar ne zarar gelebilir en fazla 😃
Ben yeterince komiğim zaten gerek yok
Profiline göz attım biraz üstünü başını yırtan çok ebru var 😉
Üstünü değil kıçını yırtsada fark etmiyor benim için ben sadece istediğimle konuşurum. Şu emojide sinir bozucu atma olur mu 🙂
Yoo atarım😉 zjzjzjzj
☺️ at bakalım
Her insan biraz tehlikelidir
Tehlikeli sularda yüzmek gerekir bazen ekşın iyidir bana en tehlikelisini getirin o şeytan buraya gelecek:)))
Bende aynı dusuncede oldum hep 🤣 o yüzden kaybettim ahahaha
sakin sessiz insanlar hiç ilgimi çekmedi. Mıknatıs gibi tehlikeyi çekiyorum üstüme her zaman. Ama pişman da olmuyorum açıkçası
Kaybettiğin ne varsa geri almak için daha büyük oynayacaksın mesela ben gibi bak direkt şeytana bastım tüm varlığımı ya şeytanı da yola getirirsen 😀😀
Ben birşeyi kaybetmişsem onu gercekten kaybetmek istemisimdir. Tekrar geri almak istemem jsjsjs
Kaybettiğimden daha fazlasına göz dikerim diyorsun:))
Yani kaybettigimden fazlası mi olur onu bilmem de, attan inip eşeğe de binmem 😃
Binersin gönül binersin an gelir attan inip eşeğe de binersin sözünü hatırlatırım 😃
Ay aman dur orada kalsın.
Bu zamana kadar hiç öyle bir hata yapmadım. 😃
Aslında mesele tam olarak bu biliyor musun. Öyle bir noktaya parmak bastın ki bazen öyle bir ata binersin ki geri kalan hep Midilli gibi gelir bir at bulsam vursan kırbacı dersin dört nala gitmek için yani 😂
Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya. Şahlanıp koşmak içimde var...
Ayağına taş değmesin yiğidim 😀
Jsjsjssjhh
Çok komik eğlenceli bir tipsin belli tehlike arz ediyorsun soruya göre bak çorabımı çıkartırım yapma 😂😂😂
Bazı kadınlar bazı adamların ayağına o çorabı dikerler. Bu adamlarin ruhları bile duymadan hemde. 😃 Ancak kendileri isterse o çorabı sökerler 😈 ya da sokmesine müsade ederler. 🤣
Neden beni korkutma girişimi içindesin şeytan falan da atıyor şurda güzel güzel eğleniyorum çorap örmek falan oluyor mu gerçi havalarda buz gibi oldu şöyle kalın bir çorap da fena olmaz diyor iç sesim :)))
Korku güzeldir😃😃 ahahaha insanın vücuduna bı sıcaklık basar korkunca. Adrenalin yükselir. Kan basıncı tavan yapar, kalp hızlı atar. Yutkunursun böyle 🤣 🤣 korku en güzel duygudur. Hissetmeyi sevdiğim duyguların başında gelir. 😅
Örümcek korktun mu esprisi yapmayacam şu an sana o hazzı yaşatmamak daha korktucu sanki 😀
😅😅
Ne alakasi var kardesim dhfhdhfff
Bence değil
Değiller hayır
niye tehlikeli olsun ki🤷♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?